Nieuws - MeynKracht | Loopbaanbegeleiding en coaching

Diploma HSP-Coach behaald

Veel van mijn klanten zijn (hoog) gevoelig. En dat is eigenlijk ook niet zo gek, ik ben zelf ook een gevoelig persoon.

Ik zie (hoog) gevoeligheid als kwaliteit! Oog hebben voor een ander, voor dingen en situaties en mensen aanvoelen, intens kunnen genieten, veel emoties ervaren, betrokken zijn bij mensen, hart voor iets of iemand hebben en ga zo maar door, zijn prachtige eigenschappen die lang niet iedereen bezit.

Veel (hoog) gevoelige mensen hebben het gevoel dat ze ‘anders’ zijn, dat er iets niet klopt, dat ze tegen dingen aanlopen en moeite hebben met mensen of situaties. Ze passen zich aan ten koste van zichzelf. Je gevoel kan jou letterlijk in de weg zitten!

Informatie over (hoog) gevoeligheid kan enorm helpen om inzicht in jezelf en jouw gevoeligheid te krijgen. Vaak hoor ik mensen ook zeggen, dat puzzelstukjes op zijn plek vallen, als zij zich gaan verdiepen in (hoog) gevoeligheid.

Eén op de vijf mensen is (hoog) gevoelig. Ik wilde mij graag nog verder verdiepen in (hoog) gevoeligheid, zodat ik mijn klanten nóg beter kan begeleiden.

Deze zomer heb ik de opleiding tot HSP Coach gevolgd en behaald. Een prachtige aanvulling voor mijn praktijk en daar ben ik trots op!

Ik kan iedereen aanraden om van je gevoeligheid jouw kracht te maken!

Nieuwsbericht|2023-09-28T09:50:29+02:0028 september 2023 |

De Positiviteitsbox, een uniek product die je nergens anders kunt bestellen!

Vanaf nu kun je de Positiviteitsbox bij meynkracht bestellen. Een box met veel inhoud en voordeel door middel van waardebonnen. De box bevat diverse waardevolle onderdelen. Het is een kadootje èn momentje voor jezelf, maar ook erg leuk om kado te geven! Een box waardoor je meer ontspanning, balans en meer rust in jouw hoofd gaat ervaren.

De box bevat o.a. een unieke aanbieding van meynkracht op de online training Positiviteit, een waardebon van Meditation Moments van Michael Pilarczyk en een prachtig vorm gegeven Dankbaarheid Dagboek van Mark Verhees van Voor Positiviteit en nog veel meer!

Als je de waardebonnen gebruikt, dan heb je de aanschafprijs van de box er al ruimschoots weer uit.

Voor meer informatie en het bestellen van de box, kun je kijken op de pagina van de Positiviteitsbox!

Think outside the box!

Nieuwsbericht|2022-09-04T16:03:28+02:004 september 2022 |

Ambassadeur Meditation Moments

Sinds kort ben ik Ambassadeur van Meditation Moments van Michael Pilarczyk. Meditation Moments is de nummer 1 meditatie app van Nederland. De app bevat diverse meditaties, muziek, luisterboeken en inspiratie. Dankzij de Meditation Moments app creëer je ontspanning en geluksmomenten in jouw leven, slaap je beter en ervaar je veel minder stress.

Meditation Moments is ook een prachtig onderdeel van de Positiviteitsbox!

Nieuwsbericht|2022-09-04T15:53:04+02:004 september 2022 |

Training en Online Training Persoonlijk Leiderschap

Wil jij jezelf en/of jouw medewerkers naar een hoger plan tillen? Investeer dan in jouw en/of hun Persoonlijk Leiderschap.                                                                                                                                                                                          
Persoonlijk Leiderschap gaat o.a. om het nemen van regie, persoonlijke ontwikkeling, het beste uit jezelf halen, eigenaarschap, grenzen stellen, een positieve mindset, een goede samenwerking, effectieve communicatie, zichtbaar zijn en niet meer in cirkeltjes blijven rondlopen (zowel in gedrag als gedachten….).
Ik heb gemerkt dat veel mensen tegen voor hun lastige situaties in werk en/of privé aanlopen en dat zij er steeds op dezelfde manier mee omgaan, waardoor die lastige situaties steeds blijven bestaan en met hetzelfde resultaat als gevolg. En soms met ziekteverzuim als gevolg. Men weet vaak niet hoe het anders kan…
Alles begint met bewustwording en inzicht en vandaaruit stappen zetten naar een groei mindset, denken in mogelijkheden en oplossingen, gezien en gehoord worden, anders met situaties omgaan en een ander resultaat bereiken.
Jij kunt uit die cirkel stappen met behulp van mijn Training en/of Online Training Persoonlijk Leiderschap.
Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer informatie willen? Stuur mij een bericht voor het plannen van een vrijblijvende afspraak en presentatie van mijn training (via zoom).
Kijk voor meer informatie over de training op deze pagina van mijn website.
Nieuwsbericht|2022-01-31T14:22:41+01:003 januari 2022 |

Vanaf heden heeft meynkracht een nieuwe online training toegevoegd aan haar dienstenpakket, de training Positiviteit

Wil jij structureel meer positiviteit in jouw leven ervaren? Wil jij denken in mogelijkheden en oplossingen? Wil jij meer tevredenheid, geluk en veerkracht ervaren? Volg dan de online training “Positiviteit”.

  • Geef jouw positiviteit een boost.
  • Ontvang veel achtergrondinformatie over positiviteit.
  • Ervaar direct de voordelen van meer positiviteit in jouw leven!

Klik voor meer informatie op https://trainingen.meynkracht.nl/training-positiviteit/

Nieuwsbericht|2020-05-14T21:51:12+02:0014 mei 2020 |

Vanaf nu ook een online training in Persoonlijke Ontwikkeling bij meynkracht beschikbaar

Vanaf 1 oktober 2019 heeft meynkracht een online training gelanceerd welke gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij je krachtiger voelen, zowel in je werk als in je privéleven? Wil je steviger in je schoenen staan en je eigen keuzes maken? Wil je regie over je leven? Volg dan de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit”. Door het volgen van de 6 weekse online training, krijg je meer inzicht in jezelf, je handelen en je gedrag en je gaat als gevolg daarvan veel bewustwording ervaren. Daarnaast wordt de eerste stap naar verandering gezet. Je gaat aan de slag met opdrachten, het doen van ervaringsgerichte oefeningen en je krijgt veel informatie en theorie. Word de beste versie van jezelf! Klik voor meer informatie op  https://www.meynkracht.nl/mindset-de-weg-naar-persoonlijke-effectiviteit/

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:15:58+01:0014 november 2019 |

Een nieuwe dienst, een vernieuwde website en een uitgebreidere naam van meynkracht

De vernieuwde website van meynkracht is vanaf vandaag live gegaan! Daarnaast heet meynkracht vanaf nu; meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching. Vanaf heden heb ik een nieuwe dienst aan meynkracht toegevoegd. Mensen kunnen nu bij meynkracht ook terecht voor coaching gericht op Persoonlijke Effectiviteit, het Vergroten van Zelfvertrouwen. Wil je graag meer informatie over het coaching traject over zelfvertrouwen, neem dan via het contactformulier op de contactpagina contact met mij op.

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:19:32+01:003 oktober 2018 |

Training Coachingstechnieken- en instrumenten

De afgelopen twee weken heb ik een tweedaagse training gevolgd via ICM, coachingstechnieken- en instrumenten. Een erg interessante, leerzame training welke ik prima voor meynkracht in kan zetten. Ontwikkelen, leren, verbreden, feedback, interessante instrumenten en technieken, kortom heel zinvol voor mijn werkzaamheden bij meynkracht.

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:19:57+01:0025 april 2018 |

Wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in en vanuit welk uitgangspunt kun je in aanraking komen met loopbaanbegeleiding/ een Loopbaancoach?

Best vaak krijg ik (en mijn cliënten ook!) de volgende vragen van mensen; wat doe je nou eigenlijk precies als Loopbaancoach en wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in? Loopbaanbegeleiding is voor mij eigenlijk heel logisch en duidelijk maar ik merk heel vaak dat veel mensen het niet zo duidelijk vinden. Een veel voorkomende vraag die mensen stellen aan iemand die een loopbaancoach heeft is; maar wil je dan ander werk?

Blijkbaar denken veel mensen dat als je naar een loopbaancoach gaat dat je dan altijd op zoek bent naar een andere baan, maar dit hoeft helemaal niet altijd zo te zijn. Loopbaanbegeleiding is veel meer dan alleen maar kijken naar een andere baan!

Met deze reeks informatieve verhalen wil ik loopbaanbegeleiding en de inzet van een Loopbaancoach verhelderen en toegankelijker maken voor iedereen. Want vroeg of laat is het toch zo dat heel veel mensen wel in aanraking komen met een Loopbaancoach. Vanuit welk uitgangspunt je met loopbaanbegeleiding/ een loopbaancoach te maken kunt krijgen zal ik steeds in diverse delen beschrijven. Mocht je naar aanleiding van mijn verhalen vragen hebben dan hoor ik het graag. Klik op deze link om naar deel 1 en deel 2 te gaan.

Nieuwsbericht|2019-05-10T15:04:45+02:0029 januari 2018 |

Training Burn-out preventie

In een burn-out terecht komen is iets dat tegenwoordig (helaas) bij veel mensen voorkomt. Het is niet leeftijd gebonden, jonge of oudere mensen komen ermee in aanraking. Er zijn diverse aspecten te noemen die van invloed zijn op het krijgen van een burn-out, denk daarbij o.a. aan niet genomen rouw (dat kan naast verlies, overlijden ook bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie zijn) of passie in de schaduw, oftewel je doet werk wat eigenlijk niet je passie is en wat je weinig tot geen energie geeft. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer aspecten van toepassing.

Belangrijk is om bij jezelf na te gaan in hoeverre een mogelijke burn-out bij jou van toepassing is. Daarbij geeft een lijst met symptomen welke bij een burn-out horen, veel inzicht. Want voorkomen is beter dan genezen!

Op 7 en 8 november j.l. heb ik de training Burn-out preventie gevolgd bij de Alba-academie in Veldhoven. Een zeer informatieve en interessante training en zeer waardevol voor meynkracht!

Wil je eens praten over je werk, energie, balans en alles wat daarbij hoort? Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend, kosteloos gesprek.

Nieuwsbericht|2019-05-10T15:03:11+02:0012 november 2017 |