Nieuws - MeynKracht | Loopbaanbegeleiding en coaching

Alles begint met een wens NIEUWS

Word lid van mijn Facebook Community, Creëer het leven dat bij jou past

Droom je je leven, of leef je je droom?

Heb jij behoefte aan het delen van jouw ervaringen en wil je leren van een ander? Heb jij behoefte aan informatie over thema’s zoals: mindset, positiviteit, persoonlijke ontwikkeling, omdenken (je beren op de weg het bos in sturen), invloed, balans, het vergroten van jouw zelfvertrouwen, leren hoe jij jouw doelen en dromen concreet maakt en kunt realiseren? Wil jij het leven creëren dat bij jou past?

Word dan nù lid van mijn Community, Creëer het leven dat bij jou past! Je kunt je via onderstaande knop aanmelden:

Aanmelden

Leef je droom!

Nieuwsbericht|2020-11-26T09:43:54+01:0031 oktober 2020 |

Vanaf heden heeft meynkracht een nieuwe online training toegevoegd aan haar dienstenpakket, de training Positiviteit

Wil jij structureel meer positiviteit in jouw leven ervaren? Wil jij denken in mogelijkheden en oplossingen? Wil jij meer tevredenheid, geluk en veerkracht ervaren? Volg dan de online training “Positiviteit”.

  • Geef jouw positiviteit een boost.
  • Ontvang veel achtergrondinformatie over positiviteit.
  • Ervaar direct de voordelen van meer positiviteit in jouw leven!

Klik voor meer informatie op https://trainingen.meynkracht.nl/training-positiviteit/

Nieuwsbericht|2020-05-14T21:51:12+02:0014 mei 2020 |

Vanaf nu ook een online training in Persoonlijke Ontwikkeling bij meynkracht beschikbaar

Vanaf 1 oktober 2019 heeft meynkracht een online training gelanceerd welke gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij je krachtiger voelen, zowel in je werk als in je privéleven? Wil je steviger in je schoenen staan en je eigen keuzes maken? Wil je regie over je leven? Volg dan de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit”. Door het volgen van de 6 weekse online training, krijg je meer inzicht in jezelf, je handelen en je gedrag en je gaat als gevolg daarvan veel bewustwording ervaren. Daarnaast wordt de eerste stap naar verandering gezet. Je gaat aan de slag met opdrachten, het doen van ervaringsgerichte oefeningen en je krijgt veel informatie en theorie. Word de beste versie van jezelf! Klik voor meer informatie op  https://www.meynkracht.nl/mindset-de-weg-naar-persoonlijke-effectiviteit/

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:15:58+01:0014 november 2019 |

Een nieuwe dienst, een vernieuwde website en een uitgebreidere naam van meynkracht

De vernieuwde website van meynkracht is vanaf vandaag live gegaan! Daarnaast heet meynkracht vanaf nu; meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching. Vanaf heden heb ik een nieuwe dienst aan meynkracht toegevoegd. Mensen kunnen nu bij meynkracht ook terecht voor coaching gericht op Persoonlijke Effectiviteit, het Vergroten van Zelfvertrouwen. Wil je graag meer informatie over het coaching traject over zelfvertrouwen, neem dan via het contactformulier op de contactpagina contact met mij op.

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:19:32+01:003 oktober 2018 |

Training Coachingstechnieken- en instrumenten

De afgelopen twee weken heb ik een tweedaagse training gevolgd via ICM, coachingstechnieken- en instrumenten. Een erg interessante, leerzame training welke ik prima voor meynkracht in kan zetten. Ontwikkelen, leren, verbreden, feedback, interessante instrumenten en technieken, kortom heel zinvol voor mijn werkzaamheden bij meynkracht.

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:19:57+01:0025 april 2018 |

Wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in en vanuit welk uitgangspunt kun je in aanraking komen met loopbaanbegeleiding/ een Loopbaancoach?

Best vaak krijg ik (en mijn cliënten ook!) de volgende vragen van mensen; wat doe je nou eigenlijk precies als Loopbaancoach en wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in? Loopbaanbegeleiding is voor mij eigenlijk heel logisch en duidelijk maar ik merk heel vaak dat veel mensen het niet zo duidelijk vinden. Een veel voorkomende vraag die mensen stellen aan iemand die een loopbaancoach heeft is; maar wil je dan ander werk?

Blijkbaar denken veel mensen dat als je naar een loopbaancoach gaat dat je dan altijd op zoek bent naar een andere baan, maar dit hoeft helemaal niet altijd zo te zijn. Loopbaanbegeleiding is veel meer dan alleen maar kijken naar een andere baan!

Met deze reeks informatieve verhalen wil ik loopbaanbegeleiding en de inzet van een Loopbaancoach verhelderen en toegankelijker maken voor iedereen. Want vroeg of laat is het toch zo dat heel veel mensen wel in aanraking komen met een Loopbaancoach. Vanuit welk uitgangspunt je met loopbaanbegeleiding/ een loopbaancoach te maken kunt krijgen zal ik steeds in diverse delen beschrijven. Mocht je naar aanleiding van mijn verhalen vragen hebben dan hoor ik het graag. Klik op deze link om naar deel 1 en deel 2 te gaan.

Nieuwsbericht|2019-05-10T15:04:45+02:0029 januari 2018 |

Training Burn-out preventie

In een burn-out terecht komen is iets dat tegenwoordig (helaas) bij veel mensen voorkomt. Het is niet leeftijd gebonden, jonge of oudere mensen komen ermee in aanraking. Er zijn diverse aspecten te noemen die van invloed zijn op het krijgen van een burn-out, denk daarbij o.a. aan niet genomen rouw (dat kan naast verlies, overlijden ook bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie zijn) of passie in de schaduw, oftewel je doet werk wat eigenlijk niet je passie is en wat je weinig tot geen energie geeft. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer aspecten van toepassing.

Belangrijk is om bij jezelf na te gaan in hoeverre een mogelijke burn-out bij jou van toepassing is. Daarbij geeft een lijst met symptomen welke bij een burn-out horen, veel inzicht. Want voorkomen is beter dan genezen!

Op 7 en 8 november j.l. heb ik de training Burn-out preventie gevolgd bij de Alba-academie in Veldhoven. Een zeer informatieve en interessante training en zeer waardevol voor meynkracht!

Wil je eens praten over je werk, energie, balans en alles wat daarbij hoort? Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend, kosteloos gesprek.

Nieuwsbericht|2019-05-10T15:03:11+02:0012 november 2017 |

Training Positieve Psychologie in de Coachpraktijk

Op 2 en 3 oktober 2017 heb ik de training Positieve Psychologie in de Coachpraktijk gevolgd bij de Alba-academie in Veldhoven. Een erg interessante training en zeer waardevol voor meynkracht! Denk bij positieve psychologie aan, positiviteit, zelfcompassie, dankbaarheid, geluk, energie, groei en zelfvertrouwen en nog zoveel meer!

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:20:26+01:0011 oktober 2017 |

Week van de Loopbaan 2017

In de week van 18 tot en met 24 september 2017 vindt de week van de Loopbaan weer plaats. Zou je graag eens geheel vrijblijvend met een Noloc erkend Loopbaancoach willen praten over jouw werk en je loopbaan en zou je jouw vragen rondom je werk en loopbaan willen bespreken?

Op dinsdagavond 19 september 2017 reserveer ik de avond van 19:00 tot 22:00 uur voor gesprekken van een half uur per persoon.

Wil je graag eens over je werk en loopbaan praten? Meld je dan nu alvast bij mij aan voor een gesprek. Wees er snel bij, want vol = vol.

Ik zie je graag op dinsdag 19 september a.s. De koffie of thee staat voor je klaar. En daarnaast ook een leuke goodybag om mee naar huis te nemen!

Groetjes,

Ilse Kodden

Nieuwsbericht|2019-05-10T15:01:19+02:0031 juli 2017 |

Ontwikkelcheque voor loopbaanoriëntatie bibliotheekmedewerkers

BibliotheekWerk biedt bibliotheekmedewerkers de kans om zich zelfstandig te oriënteren op hun loopbaan. Hiervoor stelt BibliotheekWerk ontwikkelcheques beschikbaar van maximaal 500 euro. De medewerkers van openbare bibliotheken kunnen deze ontwikkelcheque gebruiken voor gesprekken met een Loopbaancoach. Vragen die aan de orde kunnen komen in een gesprek met de Loopbaancoach zijn o.a. hoe sta ik in mijn werk en hoe zie ik de toekomst? Welke wensen en behoeften heb ik?

Ervaar ik nog voldoende werkplezier? Hoe is mijn balans werk en privé? Welke ontwikkelmogelijkheden zie ik voor mijzelf? En onderwerpen als scholing, gezondheid e.d. zijn daarbij ook aan de orde. De gesprekken zijn vertrouwelijk en bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. BibliotheekWerk wil medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk nu en in de toekomst, zodat ze goed inzetbaar blijven.

Klik op onderstaande link voor het nieuwsbericht op de site van Bibliotheekwerk:

https://www.bibliotheekwerk.nl/ontwikkelcheque-bibliotheekmedewerkers-aanvragen-is-nu-mogelijk/ 

Ben je medewerker bij een openbare bibliotheek? Dan kun je met mij contact opnemen om mij als Loopbaancoach in te zetten bij jouw loopbaanvragen en daarbij kun je gebruik maken van de ontwikkelcheque!

Missie meynkracht, Loopbaanbegeleiding.

Ik geloof er in als je onderzoek durft te doen naar jezelf, naar je kwaliteiten, drijfveren en talenten en focust op wat je werkelijk wilt dat het bijdraagt aan jouw geluk, het levert jou positieve energie op en het stelt jou in staat tot persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen leveren naar mijn mening voor zowel mensen als organisaties een mooiere werkwereld op. Ik houd ervan om een bijdrage te kunnen leveren om de kracht van mensen te ontdekken. Meynkracht helpt mensen om (weer) in hun kracht te komen.

Hoe kan jij van de ontwikkelcheque gebruik maken?

Een eerste oriënterend gesprek met mij is altijd kosteloos. Op basis van dit gesprek wordt de behoefte aan ondersteuning in kaart gebracht en zal ik een offerte opstellen voor coaching gesprekken, een loopbaantraject of maatwerktraject. In onderling overleg wordt een planning gemaakt van de gesprekken en nadat jij de offerte ondertekend hebt, zullen we starten met de gesprekken. De factuur wordt met de offerte meegestuurd. Jij kunt zelf de aanvraag voor de ontwikkelcheque indienen bij BibliotheekWerk.

Klik voor meer informatie over de ontwikkelcheque, de voorwaarden en het aanvraagformulier op onderstaande link:

https://vragenlijst.caop.nl/sbwontche/home.html

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via de contactpagina. Ik wil je graag ondersteunen bij jouw loopbaanvragen.

Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding

Nieuwsbericht|2019-11-14T11:20:53+01:0017 mei 2017 |