Training Persoonlijk Leiderschap

Boor jouw energiebronnen aan!

Het komt vaak voor dat je steeds op hetzelfde thema uitkomt, dat wat je lastig vindt en waar je tegenaan loopt, komt steeds terug. En bijna altijd ga je daar steeds op dezelfde manier mee om, met hetzelfde resultaat als gevolg…

Energieverlies, jij beleeft het verhaal steeds weer opnieuw. Het is een repeterend verhaal geworden en je benoemt het ook naar anderen, je ervaart minder (werk) plezier en minder balans voor jezelf. Jij ziet daarnaast niet dat het anders kan….

Maar jij kunt zelf uit die cirkel stappen! Maar hoe stap je uit die cirkel? Door samen met meynkracht de Training Persoonlijk Leiderschap te volgen! Naast dat jij jouw energiebronnen aanboort, creëer jij ook:

 • Meer (werk) plezier en energie.
 • Een betere balans werk en privé.
 • Authenticiteit.
 • Dat jij niet meer vastloopt in situaties in jouw werk en pivéleven.
 • Grip in jouw werk.
 • Dat jij van je af kunt praten door coaching met een extern iemand.
 • Dat jij gezien en gehoord wordt.
 • Persoonlijke groei.
Vrijblijvend oriënterend gesprek
Vrijblijvend oriënterend gesprek

Vragen rondom Persoonlijk Leiderschap

 • Volg jij jouw eigen weg?
 • Weet jij wie je bent, wat je kunt en wat jij wilt?
 • Houd jij je bezig met de dingen die jij graag wilt, zowel in werk als privé?
 • Durf jij jezelf te zijn en jouw eigen keuzes te maken?
 • Sta jij in je kracht?
 • Ervaar jij energie en balans in jouw werk en/of privéleven?
 • Pak jij situaties aan die jij als lastig ervaart?

Persoonlijk Leiderschap gaat over jou als persoon. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid, maakt gebruik van jouw invloed en pakt situaties aan, zodat jij grip, energie, tevredenheid en geluk ervaart en jouw eigen weg gaat. Jij creëert het leven dat bij jou past en dat is Persoonlijk Leiderschap!

 • Wil jij uit die cirkel stappen en nieuwe, mooiere wegen gaan bewandelen?
 • Wil jij niet meer vastlopen in situaties in jouw werk en/ of privéleven?
 • Wil jij (zoveel mogelijk) jezelf zijn en jouw eigen keuzes maken?
 • Wil jij gezien en gehoord worden?

Als jij op één of meerdere van deze vragen JA beantwoordt, dan is de training Persoonlijk Leiderschap zeker iets voor jou!

Training Persoonlijk Leiderschap

Jij bent het grootste goed in jouw eigen leven. Als medewerker ben jij het grootste goed van de organisatie. Deze training Persoonlijk Leiderschap brengt jou naar een hoger plan. Juist door de afwisseling van online, persoonlijk contact door middel van coaching en opdrachten, blijf jij in een bepaald ritme waardoor de training voor iedereen goed te doorlopen is en er zichtbare resultaten behaald worden.

Je krijgt in de training, een intakegesprek en 3 coaching gesprekken, opdrachten en een online training van zes weken, met veel informatie en handvatten, zodat jij bewustwording en inzicht verkrijgt en vandaaruit direct stappen kunt zetten in jouw Persoonlijk Leiderschap!

Iedereen is anders en loopt tegen andere dingen aan, juist daarom is de persoonlijk insteek in deze training zo waardevol!

Wat ga je leren als je de training volgt? Je leert:

 • Waar jouw kracht ligt en je leert deze ook optimaal te benutten

 • Beter jouw grenzen kennen en deze aan te durven geven

 • Je bewust te zijn van jouw mindset en je leert kijken naar kansen en mogelijkheden, zodat je optimaal functioneert

 • Hoe jij jouw invloed kunt gebruiken

 • Wat voor jou belangrijk is in jouw werk en privéleven en hoe jij keuzes kunt maken

 • Meer voor jezelf op te komen, zodat je gezien en gehoord wordt

 • Balans voor jezelf te creëren

 • Hoe je een positieve mindset ontwikkelt

 • Gebruik te maken van jouw kwaliteiten

 • Om te gaan met situaties die jij als lastig ervaart

 • Hoe jij uit jouw cirkel van herhalende, belemmerende gedachten stapt

 • Hoe jij de regie over jouw leven (weer) neemt

 • Hoe je jouw doelen kunt bereiken

 • Hoe jij het leven creëert dat bij jou past!

Hoe ziet de training eruit?

 • Je start met een intakegesprek (online) voor kennismaking en waarbij doelen geformuleerd worden en uitleg over de opzet van de training gegeven wordt. Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je een doelenformulier om in te vullen.

 • Vervolgens start je met de 6-weekse online training, je kunt gelijk aan de slag.

 • Je doorloopt de eerste twee weken  van de online training. In de 3e week van de online training vindt het eerste coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op jouw kernkwaliteiten met een verdiepingsoefening.

 • Vervolgens ga je verder met week 3 en 4 van de online training.

 • In de 5e week van de online training vindt het tweede coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op de levensgebieden en jouw geformuleerde doelen.

 • Vervolgens ga je verder met week 5 en 6 van de online training.

 • In de 7e week van de training vindt het derde coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op de belemmerende overtuigingen met behulp van een complete methode om de belemmerende gedachten om te zetten en er vindt een evaluatie plaats.

Voorafgaand aan de coaching gesprekken ontvang je een opdracht om mee aan de slag te gaan en waar we vervolgens in de coaching gesprekken dieper op ingaan.

De online training kun je in jouw eigen ritme volgen, je hoeft niet elke dag in te loggen, dit kun je ook verspreiden over de week, of je kunt bijvoorbeeld één keer per week inloggen en verder gaan met de training.

Veel ruimte voor vragen en ondersteuning

Tussentijds is er voor jou te allen tijde ruimte voor het stellen van vragen en verkrijgen van hulp bij de opdrachten. Je ontvangt veel informatie als naslagwerk en een PDF met vragen en de opgegeven antwoorden op de opdrachten.

De kracht van herhaling

Jij hebt een jaar lang beschikking over de gehele online training, de kracht van herhaling is daarbij belangrijk. Jij kunt alle informatie teruglezen en alle instructiefilmpjes terugkijken. Daarnaast kun jij ook lid worden van de Besloten Facebook Community voor nog meer informatie en inspiratie. Ook na afloop van de online training kun jij lid blijven van deze Community.

Breng jezelf naar een hoger plan! 

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn loopbaanvragen.

Ik begeleid jou graag naar persoonlijk succes en positiviteit en ik laat jou jouw kracht ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid naar Persoonlijk Leiderschap!

Neem voor meer informatie of voor het plannen van een oriënterend (kosteloos) gesprek contact op met meynkracht. Klik op Contact voor de contactgegevens.

Een greep uit de referenties van meynkracht (klik voor nog meer referenties op de button Referenties).

“Met de coaching van meynkracht, heb ik daadwerkelijk mijn “eigen kracht” terug gevonden die ik een aantal jaren geleden ben kwijt geraakt. Door de deskundige, persoonlijke en prettig manier van coachen heeft Ilse op mij een positieve, motiverende indruk gemaakt en achtergelaten. Ik kan nu met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! Ilse, daarvoor hartelijk dank!”. 

“Ik kijk heel positief terug op een intensief traject met mooie inzichten en waardevolle gesprekken. Je wordt erop gewezen wat je allemaal wel kunt en al hebt bereikt”.

“Ik heb het gehele traject als leerzaam ervaren. Ik vond het eerst moeilijk om meer afstand van mijn werk te nemen, maar zie daar nu de noodzaak wel van in. Het traject heeft mijn zelfvertrouwen vergroot, terwijl dat volgens mij helemaal niet zo laag was. Doordat ik nu beter weet wat goed voor mij is, kan ik zelfverzekerde keuzes maken”. 

“Mooi traject, veel inzichten gekregen en een fijne en betrouwbare gesprekspartner. Ik handel en denk nu meer vanuit mijzelf, wat wil ik? Ga zo door Ilse!”.

“Ik heb bij Ilse het traject Persoonlijke Effectiviteit, vergroot je zelf vertrouwen gevolgd, nadat ik eerder een loopbaantraject heb gevolgd. Wat in ieder gesprek wel op tafel kwam was, waar word jij gelukkig van en wat wil jij. Vanuit mijn hart mijn gevoel volgen en niet vanuit een ander. Er zijn diverse onderwerpen aan bod gekomen. Ilse neemt de tijd en past de onderwerpen zo toe, op wat er op dat moment bij mij speelde. Voor iedereen een aanrader die eens met respect naar zichzelf wil kijken. Jezelf de spiegel voorhouden, verborgen patronen en gedachten worden inzichtelijk”.  

“Het traject heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu beter wat mijn valkuilen zijn en wat ik kan doen om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en om ‘negatieve’ gedachten om te buigen naar iets positiefs. Je wordt je bewust dat er meerdere mogelijkheden zijn om ergens over te denken en vervolgens je gedrag hierop aan te passen. Ik ben erg blij dat ik dit traject gevolgd heb. Een compliment aan jou Ilse! Jij bent met jouw geduld, persoonlijkheid en het stellen van de juiste vragen een prima coach om dit traject met iemand te volgen”.

“Het traject was een hele mooie aanvulling op het loopbaantraject. Dit coaching traject had ik echt nog nodig om verder te kunnen. Ik sta nu zoveel positiever in het leven en kan echt genieten en heb daardoor rust. Ik heb nu ook echt het gevoel, dat het wel goed komt! Ik heb veel tips gekregen, maar vooral het besef wat het oplevert om aan je zelfvertrouwen te werken. Dan wil je daar gewoon mee doorgaan. Ik heb veel aan het traject gehad”.

“De training Persoonlijke Effectiviteit, heb ik als leerzaam en prettig ervaren. Ilse is een prettige coach die goed kan luisteren en op de juiste momenten kritisch doorvraagt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen die ik goed kan toepassen bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet”.