Training Persoonlijk Leiderschap, inclusief Coaching en Positiviteitsbox

Herken jij jezelf in onderstaande voorbeelden?

 • “Ik ervaar regelmatig stress en tijdsdruk”
 • “Ik ervaar onrust in mijn hoofd”
 • “Ik wil alle ballen in de lucht houden”
 • “Ik vind het lastig om tijd voor mezelf te nemen”

Dan is deze training zeker iets voor jou!

Wil jij graag:

 • Meer regie en eigenaarschap ervaren?
 • Krachtiger in je werk en privéleven staan?
 • Meer balans ervaren?
 • Inzicht verkrijgen in jouw kwaliteiten en deze ook benutten?
 • Meer energie en werkplezier ervaren?

Dat kan door samen met Meynkracht de Training Persoonlijk Leiderschap te volgen!

Persoonlijk Leiderschap gaat over jou als persoon. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid, jij maakt gebruik van jouw invloed en pakt situaties aan, zodat jij grip, energie, rust en geluk ervaart. Jij creëert het leven dat bij jou past en dat is Persoonlijk Leiderschap!

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Klik op de button voor een oriënterend (kosteloos) gesprek, zodat we kennis kunnen maken en jij jouw vragen kunt stellen.

Training Persoonlijk Leiderschap

Jij bent het grootste goed in jouw eigen leven. Als medewerker ben jij het grootste goed van de organisatie. Deze training Persoonlijk Leiderschap brengt jou naar een hoger plan. Juist door de afwisseling van online training, persoonlijk contact door middel van coaching gesprekken en opdrachten, ontstaat diepgang in de training, is deze training maatwerk en blijf je in een bepaald ritme, waardoor de training voor iedereen goed te doorlopen is en jij zichtbare resultaten behaalt.

Iedereen is anders en loopt tegen andere dingen aan, juist daarom is de persoonlijk insteek in deze training zo waardevol!

Je krijgt in de training, een intakegesprek, 3 coaching gesprekken, opdrachten en een complete online training met zes thema’s, met veel informatie en handvatten, zodat jij bewustwording en inzicht verkrijgt en vandaaruit direct stappen kunt zetten in jouw Persoonlijk Leiderschap!

Daarnaast krijg je bij deze training een GRATIS Positiviteitsbox! (zie de afbeelding hieronder, of klik op de link voor meer info over de box).

Wat maakt deze training zo waardevol?

 • Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en je gaat ze toepassen

 • Je leert jouw grenzen kennen en deze aan te durven geven

 • Je leert grip te krijgen op situaties, waar je dat eerst niet had

 • Je laat jouw belemmerende overtuigingen los

 • Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is in jouw werk en privéleven en gaat daarvoor

 • Je leert meer voor jezelf op te komen, zodat je gezien en gehoord wordt

 • Je leert hoe jij balans voor jezelf kunt creëren

 • Je krijgt inzicht in jouw patronen en valkuilen en je pakt deze aan, zodat je veel meer rust en balans ervaart

 • Je maakt gemakkelijker keuzes in jouw werk en/ of privéleven

 • Je leert hoe jij rust in jouw hoofd en ruimte voor jezelf creëert

 • De training is maatwerk en gaat over jou als persoon, zodat jij er persoonlijk ook veel uit kunt halen

 • Er zit voldoende ruimte tussen de opdrachten en coaching gesprekken, waardoor het goed te doorlopen is

 • Je leert richting te geven aan jouw eigen leven

Hoe ziet de training eruit?

 • Je start met een intakegesprek (fysiek of online) voor kennismaking en waarbij doelen geformuleerd worden en je krijgt uitleg over de opzet van de training.

 • Daarna start je met de 6-weekse online training, je kunt gelijk aan de slag.

 • Je doorloopt de eerste twee weken van de online training. Daarna vindt het eerste coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op jouw kernkwaliteiten met een mooie verdiepingsoefening.

 • Vervolgens ga je verder met week 3 en 4 van de online training.

 • Daarna vindt het tweede coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op de levensgebieden en jouw geformuleerde doelen.

 • Vervolgens ga je verder met week 5 en 6 van de online training.

 • Daarna vindt het derde coaching gesprek plaats (fysiek of online), daarbij gaan we in op de belemmerende overtuigingen met behulp van een complete methode om de belemmeringen om te vormen naar helpende overtuigingen en er vindt een evaluatie plaats.

Voorafgaand aan de coaching gesprekken ontvang je een opdracht om mee aan de slag te gaan en waar we vervolgens in de coaching gesprekken dieper op ingaan.

De online training kun je in jouw eigen tijd en ritme volgen, je hoeft niet elke dag in te loggen, dit kun je ook verspreiden over de week, of je kunt bijvoorbeeld één keer per week inloggen en verder gaan met de training. Daarnaast worden de gesprekken ook in overleg gepland, het is dus niet de insteek dat je het hele traject in zes weken moet afronden.

Veel ruimte voor vragen en ondersteuning

Tussentijds is er voor jou te allen tijde ruimte voor het stellen van vragen en verkrijgen van hulp bij de opdrachten. Je ontvangt veel informatie als naslagwerk en een PDF met vragen en de opgegeven antwoorden op de opdrachten.

De kracht van herhaling

Jij hebt een jaar lang beschikking over de gehele online training, de kracht van herhaling is daarbij belangrijk. Jij kunt alle informatie teruglezen en alle instructiefilmpjes terugkijken.

Breng jezelf naar een hoger plan! 

Klik op de button voor een oriënterend (kosteloos) gesprek, zodat we kennis kunnen maken en jij jouw vragen kunt stellen.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Wil je liever alleen de Online Training Persoonlijk Leiderschap volgen? Dat is ook zeker mogelijk. Klik op de button hieronder, zodat je vandaag nog kunt beginnen.

Meld je aan voor de online training

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn loopbaanvragen.

Ik begeleid jou graag naar persoonlijk succes en positiviteit en ik laat jou jouw kracht ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid naar Persoonlijk Leiderschap!

Neem voor meer informatie of voor het plannen van een oriënterend (kosteloos) gesprek contact op met meynkracht. Klik op Contact voor de contactgegevens.

Een greep uit de referenties van meynkracht (klik voor nog meer referenties op de button Referenties).

“Met de coaching van meynkracht, heb ik daadwerkelijk mijn “eigen kracht” terug gevonden die ik een aantal jaren geleden ben kwijt geraakt. Door de deskundige, persoonlijke en prettig manier van coachen heeft Ilse op mij een positieve, motiverende indruk gemaakt en achtergelaten. Ik kan nu met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! Ilse, daarvoor hartelijk dank!”. 

“Ik kijk heel positief terug op een intensief traject met mooie inzichten en waardevolle gesprekken. Je wordt erop gewezen wat je allemaal wel kunt en al hebt bereikt”.

“Ik heb het gehele traject als leerzaam ervaren. Ik vond het eerst moeilijk om meer afstand van mijn werk te nemen, maar zie daar nu de noodzaak wel van in. Het traject heeft mijn zelfvertrouwen vergroot, terwijl dat volgens mij helemaal niet zo laag was. Doordat ik nu beter weet wat goed voor mij is, kan ik zelfverzekerde keuzes maken”. 

“Mooi traject, veel inzichten gekregen en een fijne en betrouwbare gesprekspartner. Ik handel en denk nu meer vanuit mijzelf, wat wil ik? Ga zo door Ilse!”.

“Ik heb bij Ilse het traject Persoonlijke Effectiviteit, vergroot je zelf vertrouwen gevolgd, nadat ik eerder een loopbaantraject heb gevolgd. Wat in ieder gesprek wel op tafel kwam was, waar word jij gelukkig van en wat wil jij. Vanuit mijn hart mijn gevoel volgen en niet vanuit een ander. Er zijn diverse onderwerpen aan bod gekomen. Ilse neemt de tijd en past de onderwerpen zo toe, op wat er op dat moment bij mij speelde. Voor iedereen een aanrader die eens met respect naar zichzelf wil kijken. Jezelf de spiegel voorhouden, verborgen patronen en gedachten worden inzichtelijk”.  

“Het traject heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu beter wat mijn valkuilen zijn en wat ik kan doen om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en om ‘negatieve’ gedachten om te buigen naar iets positiefs. Je wordt je bewust dat er meerdere mogelijkheden zijn om ergens over te denken en vervolgens je gedrag hierop aan te passen. Ik ben erg blij dat ik dit traject gevolgd heb. Een compliment aan jou Ilse! Jij bent met jouw geduld, persoonlijkheid en het stellen van de juiste vragen een prima coach om dit traject met iemand te volgen”.

“Het traject was een hele mooie aanvulling op het loopbaantraject. Dit coaching traject had ik echt nog nodig om verder te kunnen. Ik sta nu zoveel positiever in het leven en kan echt genieten en heb daardoor rust. Ik heb nu ook echt het gevoel, dat het wel goed komt! Ik heb veel tips gekregen, maar vooral het besef wat het oplevert om aan je zelfvertrouwen te werken. Dan wil je daar gewoon mee doorgaan. Ik heb veel aan het traject gehad”.

“De training Persoonlijke Effectiviteit, heb ik als leerzaam en prettig ervaren. Ilse is een prettige coach die goed kan luisteren en op de juiste momenten kritisch doorvraagt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen die ik goed kan toepassen bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet”.