Training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit”

Bestel nu deze online training
Bestel online training inclusief coaching gesprek

“Mijn naam is Michelle en ik zie veel vrolijke mensen voor mij staan en er is muziek. Ik sta te dansen en iedereen danst met mij mee. Ik klap in mijn handen en de mensen doen mij na en klappen hard mee. De zon schijnt, het is heerlijk warm, het is een stralende dag en de camping is helemaal volgeboekt. Dit is de periode waar ik helemaal in op ga. Ik geniet van de mensen en het feit dat ik vrolijkheid en positiviteit toevoeg aan hun vakantie. Mijn doel is om de gasten een heerlijke tijd te bezorgen! Daar zet ik mij 200% voor in. Elke dag is anders en ik heb erg leuke collega’s. Gelukkig heb ik een vaste baan bij deze camping want buiten het hoogseizoen bieden we diverse activiteiten aan van groepstrainingen fitness tot workshops en ben ik zweminstructrice. Ik geniet volop en de energie stroomt door mijn lijf!

Ik hoor een geluid en ik ben met een klap weer terug in de realiteit. Mijn leidinggevende komt binnen in mijn kantoor. Ik zit achter mijn bureau en ben met de administratie bezig. Ik denk: “Dit is mijn werk, dit is mijn baan….” en de moed zakt mij in de schoenen. Mijn leidinggevende vraagt of ik aanschuif bij onze wekelijkse vergadering. Het vaststellen van de vakantieplanning staat voor de zoveelste keer op de agenda en daar wil hij graag over doorpraten….. “Ja, dat is goed”, zeg ik tegen mijn leidinggevende, terwijl ik eigenlijk denk: “Ik wil graag met jou in gesprek om een dag minder te gaan werken om meer tijd voor mezelf vrij te maken en weer meer met mijn mountainbike op pad te gaan”.

Er schiet ook nog door mij heen dat ik nóg een keer kan kijken naar de mogelijkheden voor mij voor het volgen van een opleiding tot sportinstructeur, maar ik denk gelijk: “Dat lukt mij toch niet”. Ik sta op en loop niet echt enthousiast naar de zoveelste lange vergadering met mijn team….”

Merk jij, net als Michelle, ook dat:

 • Jij maar doorgaat in de routine van alledag, terwijl je, als je er goed over nadenkt, hele andere keuzes in jouw leven wilt maken…
 • Jij in beperkingen denkt en dat je uitgaat van wat je niet kunt.
 • Je het moeilijk vind om actie te ondernemen en er altijd wel iets ‘tussendoor’ komt.
 • Jij niet van jouzelf uitgaat en jouw eigen keuzes maakt.
 • Jouw energieniveau steeds lager wordt.
 • Jouw balans werk en privé niet optimaal is.
 • Je het moeilijk vind om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten.
 • Jij beren op de weg ziet.
 • Jij je niet bewust bent van de invloed die jij zelf op jouw leven hebt.
 • Er meer in je zit, maar dat het er niet uit komt.
 • Je droomt van een situatie die niet de werkelijkheid is, maar niet weet hoe je die kunt bereiken…

Wat houd je tegen om je aandacht op het positieve te richten en jouw droom werkelijkheid te laten worden? Heel veel klanten van mij zijn jou voorgegaan om hún droom werkelijkheid te laten worden.

En nu denk je misschien: “Droom….?” en zie je een veraf gelegen eiland met een bounty strand voor je. Maar dat hoeft jouw droom misschien helemaal niet te zijn! Een droom kan ook veel dichter bij huis liggen, bijvoorbeeld: “Ik heb tijd voor mijn kinderen en tijd voor mijzelf, ik loop twee keer in de week hard en ik ga met mensen om waar ik energie van krijg en die mij aan het lachen maken. Daarnaast geniet ik van mijn huis en tuin omdat ik blij word van het aanleggen van een mooie tuin. Ik voel mij gelukkig en richt mij op de positieve dingen in mijn leven”.

Wat is jouw droom….?

Waarom doe jij wat je doet en nog belangrijker: Word je er blij van en krijg je er energie van? En dit kan over alle gebieden in jouw leven gaan, denk aan: Werk, privé, sociale contacten, sport, ontwikkeling, studie etc.

Als je in de basis niet met jezelf aan de slag gaat en datgene niet aanpakt wat voor jou een probleem vormt, dan kom je dat probleem elders ook weer tegen. Je kunt als persoon zeker veranderen door inzicht te krijgen in jezelf en waar jij tegenaan loopt en daar vervolgens anders mee leren omgaan. Dan zal je als persoon effectiever in het leven staan.

Wil jij nú een stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij jouw droom werkelijkheid laten worden, jouw eigen keuzes maken en jouw droom werkelijk (be)leven? Wil jij jouw energie en positiviteit een flinke boost geven? Ontwikkel dan jouw Persoonlijke Effectiviteit. Geluk en positiviteit zijn dichterbij dan je denkt! Volg de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” en creëer het leven dat bij jou past!

Dagelijks bereiken mijn klanten hun doel(en) en ontwikkelen zij hun persoonlijke effectiviteit. De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

Wat krijg je als je de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” volgt?

 • Je krijgt de complete methode (RET methode), inclusief een stappenplan, aangereikt waarmee jij jouw belemmerende overtuigingen (beren op de weg) om gaat zetten naar helpende overtuigingen (omdenken) en je gaat er met behulp van opdrachten en veel handvatten concreet zelf mee aan de slag. Op deze manier ontwikkel je voor jezelf een meer positieve mindset.

 • Je ontvangt veel informatie over positiviteit en over de ontdekkingen die gedaan zijn uit onderzoek naar positiviteit, zodat je inzicht krijgt in hoe positiviteit ten opzicht van negativiteit werkt in ons brein. Daarnaast ontvang je concrete tips, oefeningen en handvatten om meer positiviteit in jouw leven te ervaren.

 • Je ontvangt veel informatie over gedachtenpatronen (o.a. irrationele gedachten), informatie over een positieve mindset en je krijgt uitleg over en inzicht in de statische en groei mindset.

 • Je ontvangt veel achtergrond informatie over diverse onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben waardoor je veel inzicht en bewustwording krijgt in jouzelf als persoon en jouw manier van omgaan met situaties.

 • Je krijgt de complete DISC methode uitgelegd, welke gaat over verschillende soorten gedragsstijlen. Hierdoor krijg je inzicht in jouw eigen gedragsstijl en gedragsstijlen van anderen, bijvoorbeeld collega’s.

 • Je krijgt de theorie over de cirkel van invloed en betrokkenheid aangereikt, zodat je inzicht krijgt in jouw eigen invloed in jouw leven (en die is veel groter dan je denkt….).

 • Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw balans werk en privé, jouw energie en hoe jij in je werk en leven staat.

 • Je krijgt inzicht in jouw levenswaarden en levensgebieden en hierdoor krijg je antwoord op de vraag wat jij belangrijk vindt in jouw leven (o.a. werk, privé, sociale contacten en ontspanning).

 • Je krijgt inzicht in jouw inspiratiebronnen en behoefte en je ontvangt inspirerende spreuken.

 • Je krijgt veel meer energie en positiviteit en je gaat actie ondernemen en stappen zetten richting jouw doel(en) en gewenste situatie.

 • Je ontvangt informatie over zelfcompassie, je krijgt inzicht in hoeveel zelfcompassie jij ervaart en je krijgt handvatten voor meer zelfcompassie.

 • Je ontvangt veel tips, oefeningen, instructiefilmpjes en concrete handvatten zodat je voor jezelf stappen zet in jouw persoonlijke ontwikkeling en het leven creëert dat bij jou past!

 • Je gaat jouw droom werkelijkheid laten worden!

 • Je krijgt als bonus EXCLUSIEF toegang tot de besloten Facebookgroep “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit”. In deze besloten groep deel ik extra, verdiepende informatie en oefeningen over alle thema’s die met persoonlijke effectiviteit te maken hebben. Je kunt in de groep contact leggen met mij, je vragen stellen en je ervaringen delen. Ook na de training kun je lid blijven van deze besloten groep zodat je je bewust blijft van jouw persoonlijke effectiviteit en je jezelf blijft ontwikkelen.

Deze online training is een training in persoonlijke ontwikkeling, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Je gaat méér energie ervaren en je gaat succesvoller en krachtiger in je leven staan.

Je creëert het leven dat bij JOU past!

Hoe ziet deze 6-weekse online training er uit?

 • Je ontvangt na jouw aanmelding direct een mail met inloggegevens waardoor je dus gelijk kunt starten met de training.
 • Als je inlogt kom je eerst op de uitlegpagina van de training. Daar staat een instructiefilm waarin ik uitleg geef over de opzet van de training.
 • Vervolgens ga je naar de inhoud van de training en daar zie je alle dagen van de zes weken vermeld staan. Elke week heeft een ander thema (dus totaal 6 thema’s).
 • Elke 1e dag van de week bevat een duidelijke instructiefilm met uitleg over het week thema en de opdracht.
 • Elke 1e dag van de week bevat één of twee opdrachten. Je gaat gelijk zelf praktisch aan de slag en zet daardoor direct jouw eerste stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Vervolgens krijg je van dag 2 t/m 7 o.a. informatie, methodes en theorie, inspirerende spreuken of vragen om voor jezelf te overdenken.
 • Elke dag wordt er een dag vrijgegeven, je kunt dus niet in de toekomst werken. Persoonlijke ontwikkeling kost tijd. Je gaat door de informatie en opdrachten uit de training, situaties herkennen in de praktijk (werk en/of privé) waardoor je bewustwording creëert en leert in de praktijk. Op die manier zet je steeds stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Aan het einde van de training ontvang je een PDF rapport met daarin alle opdrachten en jouw opgegeven antwoorden. Dit vormt voor jouzelf een mooi naslagwerk.
 • De training is totaal een half jaar voor jou toegankelijk. In deze periode kun je te alle tijde alle informatie teruglezen.
 • Je kunt de training helemaal in jouw eigen tijd en tempo doorlopen! Je hoeft echt niet elke dag in te loggen. Creëer hierin voor jezelf een soort ritme dat bij jou past.
 • De training is zeer overzichtelijk en toegankelijk ingericht, het is voor iedereen eenvoudig te doorlopen.
 • De besloten Facebook groep is gekoppeld aan de training, zodat je vanuit de training zo naar de besloten Facebook groep kunt gaan voor meer informatie en het stellen van jouw vragen.

Hieronder zie je een screenshot van de inhoud en opzet van de online training.

Welke thema’s bevat de online training? Hieronder zie je een overzicht van de week thema’s

Welke thema’s bevat de online training? Hieronder zie je een overzicht van de week thema’s

Wat is jouw investering in deze training?

De prijs van deze online training is 249,-. Dit is een betaalbare prijs voor persoonlijke ontwikkeling, want persoonlijke ontwikkeling is onbetaalbaar. Het levert jou persoonlijk enorm veel op als jij geluk, tevredenheid, positiviteit, succes en kracht ervaart en dat jij jouw leven leeft zoals jij dat wilt!

Klik op de button om de online training te bestellen.

Wil je de training inclusief een coaching gesprek bestellen, lees dan nog even verder!

Bestel nu deze online training

Leef je droom!

Online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit”, INCLUSIEF een Coaching gesprek!

Wil je graag de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” doorlopen en zou je heel graag nóg meer de diepte ingaan met een contact moment met mij? Dat is zeker mogelijk!

Je kunt de online training ook bestellen inclusief een coaching gesprek van 1,5 uur met mij.  Wat gaan we dan doen?

 • We gaan dan nòg dieper in op één of meerdere thema’s van de online training. Ik sluit aan bij jouw behoefte bij de thema’s die jij wilt bespreken en jij kunt jouw vragen stellen.
 • Jij bepaalt op welk moment jij het coaching gesprek wilt inplannen.
 • Ik maak gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring als Coach en ik beschik over diverse methodes en oefeningen die ik in kan zetten tijdens dit gesprek.
 • Dit gesprek kan face to face bij mij op kantoor in Ommen (Overijssel), of als je verder weg woont, via skype.

Wat is jouw investering voor de online training inclusief een coaching gesprek?

De prijs van de online training inclusief één coaching gesprek van 1,5 uur is 399,-. Klik op de button hieronder om de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” inclusief een coaching gesprek te bestellen.

Bestel online training inclusief coaching gesprek

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn hun loopbaanvragen.

Ik begeleid jou graag naar persoonlijk succes en positiviteit en ik laat jou jouw kracht ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid om (weer) in hun kracht te komen. Zij leven hun droom!

Kantoor meynkracht

Vermeerstraat 10
7731 SM Ommen

Referenties Online Training meynkracht

“De teksten die gelezen behoren te worden, zijn prettig leesbaar en duidelijk inhoudelijk geschreven. Er zit een mooie opbouw in. De training was erg prettig om te volgen. Je wordt gedwongen om bij jezelf na te gaan hoe je in de beschreven onderwerpen staat. Het positieve dagboek geeft een andere kijk op dingen en ervaar ik als heel prettig. Ik blijf met het dagboek doorgaan. Bepaalde onderwerpen hebben mij echt aan het denken gezet. De kernwaarden hebben voor mij veel geopend in mijn leven. Wat vind ik nu echt belangrijk. Door dit goed inzichtelijk te hebben gekregen, heb ik andere keuzes gemaakt waardoor ik dichter bij mijzelf bleef. In plaats van een keus te maken die voor de hand ligt, maar waar ik eigenlijk niet heel gelukkig van zou worden. Dit zou ik, als ik de training niet gevolgd had, niet snel hebben gedaan. De training zou ik zeker aanbevelen. Het is een mooi hulpmiddel om je verder te ontwikkelen als mens, hierin de positiviteit te gebruiken in plaats van de negativiteit. Je wordt gedwongen om naar jezelf te kijken in de verschillende onderwerpen. Alle punten worden bekeken vanuit de positiviteit. Door het vanuit dit oogpunt te bekijken heb ik energie om hier nog meer stappen in te gaan zetten. Het is een andere kijk op de kwaliteiten en veranderingen in privé/werk. Je kunt dingen meteen toepassen in de praktijk. Waar word ik gelukkig van? Vroeger dacht ik langer na over het maken van keuzes, ik maak nu sneller keuzes. Het inzicht wat ik heb gekregen in de stof heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. Ik ga de inhoud gebruiken om nog een keer rustig door te nemen en hierdoor het te kunnen gebruiken als naslag werk. Doordat het niet mogelijk is om in de cursus vooruit te werken, wordt er van jezelf verwacht ook dieper na te denken over de leerstof. Onbewust ga je het meenemen in je leven, het doel is uiteindelijk dat dit onbewust toegepast wordt in je handelen. Ga de uitdaging met jezelf aan om positiever in het leven te komen staan, het is een verrijking voor jezelf!”  

“Ik heb de online training Mindset, de weg naar persoonlijke effectiviteit gevolgd bij Meynkracht. De training heb ik als positief ervaren. Wat zijn je denkpatronen, wat kun jij zelf beïnvloeden, hoe sta je in je werk, hoe sta je in je persoonlijke contacten. Het bijhouden van een positief dagboek geeft je het inzicht dat je toch vaak geneigd bent om negatief te denken, maar positiviteit zit in kleine dingen, een mooie zonsondergang, een leuke grap of genieten van muziek. Bij mij heeft het positieve dagboek echt gewerkt, je gaat positiever denken als je dit langere tijd opschrijft en weer terug leest. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik nu anders in mijn werk sta. Binnen de afdeling komt het regelmatig voor dat collega’s zich negatief uiten over de organisatie en het beleid. Ik ging hier dan vaak ook makkelijk in mee, maar het kostte alleen maar energie. Ik ga hier nu anders mee om, ik laat me niet meer zo meevoeren in het negatieve, maar ga het gesprek aan om te kijken naar mogelijkheden en om na te gaan waar we wel invloed op hebben. Dit geeft veel meer energie en is opbouwend, daar kan ik iets mee.

Wat ik prettig vond is dat je echt met jezelf aan de slag gaat, je kijkt naar jezelf en wat kan ik zelf veranderen zodat ik meer invloed op een situatie heb en niet meer uit ga van anderen. Ik zou deze training echt aanbevelen omdat je met je zelf bezig gaat, je gaat door deze training anders naar situaties kijken en handelen. Ik ben al goed op weg om een betere versie van mezelf te worden”.

“De training is waardevol. Het sluit eigenlijk heel goed aan op een proces waarin ik me bevind en waarbij geldt dat ik te maken heb gekregen met ongunstige omgevingsfactoren waardoor het niet gemakkelijk is om weer vanuit de eigen essentie te gaan leven. De informatie die je middels deze training aanreikt laat me des te bewuster worden van de mens die ik eigenlijk ben en de kwaliteiten die ik heb. De hoofdstukken gedragsstijlen en levenswaarden vond ik heel inspirerend. Het maakt ook dat ik me ga beraden over nieuwe plannen voor mijn arbeidstoekomst. Ik wil me goed en gedegen afstemmen op mijzelf en vandaar uit de juiste keuzes maken. In feite loop ik al heel lang met het gevoel rond dat ik niet alles uit mijzelf heb gehaald, wat er wel in zit zonder afbreuk te willen doen aan datgene wat reeds gedaan is of nog altijd wordt neergezet. Jouw training helpt me op een heel plezierige wijze weer een stuk verder”.

“Wat voor mij een waardevol inzicht was dat ik veelal bezig ben met wat een ander wil horen, het juiste antwoord zeg maar. Hier ben ik mij veel bewuster van geworden. Voor mijzelf heb ik besloten dat ik dit niet meer wil doen, ik wil mijn eigen antwoord kunnen geven. Ook het onderdeel belemmerende en helpende overtuigingen heeft mij hierin zeer geholpen. Ik realiseer mij dat de antwoorden van wat ik denk dat een ander wil horen aannames zijn en dat ik deze ook vaak belemmerend invul. Dit geeft veel spanning en negatieve energie. Onnodig ook want vaak blijkt dat deze aannames nog niet eens juist zijn en waarom zou mijn mening onbelangrijker zijn. Dit inzicht sterkt mij er in om belemmerende gedachten te blijven onderzoeken en om te buigen naar helpende gedachten. De overtuiging dat je niet altijd de omstandigheden kan veranderen maar wel de wijze waarop je hiermee om kan gaan is een soort mantra geworden. Het dagelijks benoemen van drie positieve dingen heeft ertoe geleid dat ik de kleine dingen weer meer ben gaan waarderen. Waar ik in de eerste weken nog zocht naar ‘grote’ en ‘belangrijke’ gebeurtenissen geniet ik nu veel meer van de ‘kleine’ dingen. Juist de kleine dingen ben ik meer gaan zien als groot!”