Training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit, Creëer het leven dat bij jou past!”

Meld je aan voor de online training
Meld je aan voor de online training inclusief coaching gesprek

“Mijn naam is Michelle en ik zie veel vrolijke mensen voor mij staan en er is muziek. Ik sta te dansen en iedereen danst met mij mee. Ik klap in mijn handen en de mensen doen mij na en klappen hard mee. De zon schijnt, het is heerlijk warm, het is een stralende dag en de camping is helemaal volgeboekt. Dit is de periode waar ik helemaal in op ga. Ik geniet van de mensen en het feit dat ik vrolijkheid en positiviteit toevoeg aan hun vakantie. Mijn doel is om de gasten een heerlijke tijd te bezorgen! Daar zet ik mij 200% voor in. Elke dag is anders en ik heb erg leuke collega’s. Gelukkig heb ik een vaste baan bij deze camping want buiten het hoogseizoen bieden we diverse activiteiten aan van groepstrainingen fitness tot workshops en ben ik zweminstructrice. Ik geniet volop en de energie stroomt door mijn lijf!

Ik hoor een geluid en ik ben met een klap weer terug in de realiteit. Mijn leidinggevende komt binnen in mijn kantoor. Ik zit achter mijn bureau en ben met de administratie bezig. Ik denk: “Dit is mijn werk, dit is mijn baan….” en de moed zakt mij in de schoenen. Mijn leidinggevende vraagt of ik aanschuif bij onze wekelijkse vergadering. Het vaststellen van de vakantieplanning staat voor de zoveelste keer op de agenda en daar wil hij graag over doorpraten….. “Ja, dat is goed”, zeg ik tegen mijn leidinggevende, terwijl ik eigenlijk denk: “Ik wil graag met jou in gesprek om een dag minder te gaan werken om meer tijd voor mezelf vrij te maken en weer meer met mijn mountainbike op pad te gaan”.

Er schiet ook nog door mij heen dat ik nóg een keer kan kijken naar de mogelijkheden voor mij voor het volgen van een opleiding tot sportinstructeur, maar ik denk gelijk: “Dat lukt mij toch niet”. Ik sta op en loop niet echt enthousiast naar de zoveelste lange vergadering met mijn team….”

Merk jij, net als Michelle, ook dat:

 • Jij maar doorgaat in de routine van alledag, terwijl je, als je er goed over nadenkt, hele andere keuzes in jouw leven wilt maken…
 • Jij in beperkingen denkt en dat je uitgaat van wat je niet kunt.
 • Je het moeilijk vind om actie te ondernemen en er altijd wel iets ‘tussendoor’ komt.
 • Jij niet van jouzelf uitgaat en jouw eigen keuzes maakt.
 • Jouw energieniveau steeds lager wordt.
 • Jouw balans werk en privé niet optimaal is.
 • Je het moeilijk vind om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten.
 • Jij beren op de weg ziet.
 • Jij je niet bewust bent van de invloed die jij zelf op jouw leven hebt.
 • Er meer in je zit, maar dat het er niet uit komt.
 • Je droomt van een situatie die niet de werkelijkheid is, maar niet weet hoe je die kunt bereiken…

Wat houd je tegen om je aandacht op het positieve te richten en jouw droom werkelijkheid te laten worden? Heel veel klanten van mij zijn jou voorgegaan om hún droom werkelijkheid te laten worden.

En nu denk je misschien: “Droom….?” en zie je een veraf gelegen eiland met een bounty strand voor je. Maar dat hoeft jouw droom misschien helemaal niet te zijn! Een droom kan ook veel dichter bij huis liggen, bijvoorbeeld: “Ik heb tijd voor mijn kinderen en tijd voor mijzelf, ik loop twee keer in de week hard en ik ga met mensen om waar ik energie van krijg en die mij aan het lachen maken. Daarnaast geniet ik van mijn huis en tuin omdat ik blij word van het aanleggen van een mooie tuin. Ik voel mij gelukkig en richt mij op de positieve dingen in mijn leven”.

Wat is jouw droom….?

Waarom doe jij wat je doet en nog belangrijker: Word je er blij van en krijg je er energie van? En dit kan over alle gebieden in jouw leven gaan, denk aan: Werk, privé, sociale contacten, sport, ontwikkeling, studie etc.

Als je in de basis niet met jezelf aan de slag gaat en datgene niet aanpakt wat voor jou een probleem vormt, dan kom je dat probleem elders ook weer tegen. Je kunt als persoon zeker veranderen door inzicht te krijgen in jezelf en waar jij tegenaan loopt en daar vervolgens anders mee leren omgaan. Dan zal je als persoon effectiever in het leven staan.

Wil jij nú een stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij jouw droom werkelijkheid laten worden, jouw eigen keuzes maken en jouw droom werkelijk (be)leven? Wil jij jouw energie en positiviteit een flinke boost geven? Ontwikkel dan jouw Persoonlijke Effectiviteit. Geluk en positiviteit zijn dichterbij dan je denkt! Volg de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” en creëer het leven dat bij jou past!

Dagelijks bereiken mijn klanten hun doel(en) en ontwikkelen zij hun persoonlijke effectiviteit. De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

Wat ga je leren als je deze online training volgt? Je leert:

 • Hoe je positiever in het leven gaat staan

 • Hoe jij om kunt gaan denken

 • Gebruik te maken van jouw kwaliteiten

 • Hoe je een positieve mindset ontwikkelt

 • Om te gaan met situaties die jij als lastig ervaart

 • Hoe je jouw invloed inzet

 • Hoe jij de regie over jouw leven (weer) neemt

 • Wat voor jou belangrijk is in jouw leven en hoe jij keuzes kunt maken

 • Hoe jij jouw zelfvertrouwen laat groeien

 • Balans voor jezelf te creëren

 • Hoe jij meer inspiratie en energie kunt ervaren

 • Hoe jij concrete doelen stelt en realiseert met behulp van mijn stappenplan

 • Hoe jij het leven creëert dat bij jou past!

Deze online training is een training in persoonlijke ontwikkeling, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Je gaat méér energie ervaren en je gaat succesvoller en krachtiger in je leven staan. En je creëert het leven dat bij jou past! 

Je creëert het leven dat bij JOU past!

Wat krijg je als je de online training volgt? Je krijgt:

 • 6 weken lang informatie, theorie, tips, handvatten en uitleg over persoonlijke effectiviteit

 • 6 thema’s gericht op persoonlijke effectiviteit

 • Een uitgebreid onderdeel met veel informatie over het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen, inclusief stappenplan

 • 11 Instructievideo’s

 • 9 Opdrachten

 • 4 Oefeningen

 • Een PDF rapport met de vragen en jouw antwoorden als naslagwerk

 • Exclusief toegang tot de Community (besloten Facebookgroep) voor nog meer informatie

 • Een jaar lang beschikking over de gehele online training

 • De mogelijkheid om een coaching gesprek toe te voegen aan jouw online training

Welke thema’s bevat de zes weken van de online training? Hieronder zie je een overzicht van de week thema’s

Je ontvangt deze week veel informatie over positiviteit en over de ontdekkingen die gedaan zijn uit onderzoek naar positiviteit, zodat je inzicht krijgt in hoe positiviteit ten opzichte van negativiteit werkt in ons brein. Daarnaast ontvang je concrete tips, oefeningen en handvatten om meer positiviteit in jouw leven te ervaren.

Je krijgt deze week veel inzicht in jouw kwaliteiten en je krijgt de complete DISC methode uitgelegd, welke gaat over verschillende soorten gedragsstijlen. Hierdoor krijg je inzicht in jouw eigen gedragsstijl en gedragsstijlen van anderen, bijvoorbeeld collega’s.

Je krijgt deze week inzicht in jouw levenswaarden en hierdoor krijg je antwoord op de vraag wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Daarnaast krijg je veel informatie over invloed en je krijgt de theorie over de cirkel van invloed en betrokkenheid aangereikt, zodat je inzicht krijgt in jouw eigen invloed in jouw leven (en die is veel groter dan je denkt….).

Je krijgt deze week inzicht in jouw levensgebieden (o.a. werk, privé, sociale contacten en ontspanning) en de mate van tevredenheid hierin. Daarnaast krijg jij inzicht in wat jij belangrijk vindt, jouw inspiratiebronnen en waar jij behoefte aan hebt en energie van krijgt.

Je krijgt de complete methode aangereikt, inclusief een stappenplan, waarmee jij jouw belemmerende gedachten (beren op de weg) om gaat zetten naar helpende gedachten (je gaat omdenken) en je gaat er met behulp van opdrachten en veel handvatten concreet zelf mee aan de slag. Op deze manier ontwikkel je voor jezelf een meer positieve mindset. Daarnaast ontvang je veel informatie over gedachtenpatronen (o.a. irrationele gedachten), informatie over een positieve mindset en je krijgt uitleg over en inzicht in de soorten mindsets.

In deze week ontvang je informatie over zelfcompassie, je krijgt inzicht in hoeveel zelfcompassie jij ervaart en je krijgt handvatten voor meer zelfcompassie. Daarnaast krijg je inzicht in jouw inspiratiebronnen, je krijgt nog meer informatie over mindset en over het stellen van een doel. En je gaat deze week terugkijken op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling (zelfreflectie).

Welke informatie bevat het onderdeel welke gericht is op het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen? 

Naast de zes weken heeft de online training ook een uitgebreid onderdeel waarin je veel informatie krijgt over het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen. Je ontvangt informatie over aspecten die een rol spelen bij het realiseren van jouw doelen en je krijgt informatie over hoe je gebruik kunt maken van jouw gevoel, intuïtie. Daarnaast bevat dit onderdeel een uitgebreid stappenplan om jouw doelen en dromen in beeld te krijgen (concreet te maken) en om stappen te zetten naar jouw doelen en dromen toe. Je gaat in beweging komen en je creëert het leven dat bij jou past!

Jij kunt kiezen uit de volgende programma’s

Programma 1:

 • Je volgt de online training.

Programma 2:

 • Je volgt de online training en daarnaast krijg je een coaching gesprek van 2 uur, zodat we samen dieper op de thema’s in kunnen gaan.

Programma 3:

 • Wil je toch liever één op één contact? Dan volg je een coaching traject van in totaal 8 gesprekken (live of online), hierbij ontvang je een complete werkmap met informatie en opdrachten, het boek Vergroot je Zelfvertrouwen van R. Haringsma, mindfulnessoefeningen en daarnaast is er alle ruimte om tussentijds je vragen te stellen.

Extra:

Wat is jouw investering in deze programma’s?

Programma 1:

Jouw investering in de online training is € 399,-.

Dat is een betaalbare prijs voor persoonlijke ontwikkeling, want persoonlijke ontwikkeling is onbetaalbaar. Het levert jou persoonlijk enorm veel op als jij geluk, tevredenheid, positiviteit, succes en kracht ervaart en dat jij jouw leven leeft zoals jij dat wilt! Klik op de button om je aan te melden voor de online training.

Meld je aan voor de online training

Programma 2:

Jouw investering in de online training inclusief een coaching gesprek is € 599,-.

Wil jij graag de online training doorlopen en zou je heel graag nóg meer de diepte ingaan met een contact moment met mij? Dat is zeker mogelijk!

Je kunt de online training ook bestellen inclusief een coaching gesprek van 2 uur met mij.  Wat gaan we dan doen?

 • We gaan dan nòg dieper in op één of meerdere thema’s van de online training. Ik sluit aan bij jouw behoefte bij de thema’s die jij wilt bespreken en jij kunt jouw vragen stellen.
 • Jij bepaalt op welk moment jij het coaching gesprek wilt inplannen.
 • Ik maak gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring als Coach en ik beschik over diverse methodes en oefeningen die ik in kan zetten tijdens dit gesprek.
 • Dit gesprek kan face to face bij mij op kantoor in Ommen (Overijssel), of als je verder weg woont, online via zoom.

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de online training, inclusief coaching gesprek.

Meld je aan voor de online training inclusief coaching gesprek

Programma 3:

Jouw investering in het coaching traject is € 1.695,-.

(Dit tarief betreft een particulier tarief. Wil jij graag het coaching traject volgen en wil jouw werkgever hieraan bijdragen? Neem dan Contact met mij op over het werkgeverstarief). 

Wil jij graag met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan en wil je het liefste één op één contact? Dan kun jij programma 3 gaan volgen. Dit betreft een coaching traject met in totaal 8 coaching gesprekken. Klik voor meer informatie over dit coaching traject op de button hieronder.

Meer informatie over het coaching traject

Leef je droom!

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn hun loopbaanvragen.

Ik begeleid jou graag naar persoonlijk succes en positiviteit en ik laat jou jouw kracht ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Ik heb het leven gecreëerd dat bij mij past. En elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid om (weer) in hun kracht te komen. Zij leven hun droom!

Kantoor meynkracht

Vermeerstraat 10
7731 SM Ommen

Referenties Online Training meynkracht

Denise heeft de online training “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” gevolgd. Denise werkt met Baloe. Baloe is in opleiding om als troosthond aanwezig te zijn bij uitvaarten. Denise gaf aan: “Door jouw training is mijn doel waar ik altijd over droomde zo dichtbij gekomen!!”. 

Troosthond Baloe met Denise. 

“Ik beveel deze training graag aan. Het is een hele duidelijke en structurele training. De opdrachten zijn heel leerzaam over jezelf om echt te groeien in je zelfontwikkeling, waar je heel je leven wat aan hebt. Je wordt je echt bewust van je eigen handelen, kenmerken en gedachten. En dat heeft weer invloed op jezelf en een positieve mindset met steviger in je schoenen staan, eigen keuzes en beslissingen maken die echt bij je passen en meer zelfvertrouwen om je droom achterna te gaan. Je komt even tot rust bij jezelf in deze drukke tijd van leven.”

“Door de online training, kreeg ik weer grip op mijn denken en handelen en voelt het niet meer of alles me overkomt. Ik heb altijd een keuze! En deze gedachte geeft lucht. Heel waardevol.”

“Deze training beveel ik aan voor de mensen die graag meer uit zichzelf willen halen, zichzelf willen ontdekken en met hun toekomst bezig willen. De training is enorm effectief. Het heeft mij inzichten gegeven, wie ik ben, wat ik doe, wat ik wil. Ook verklaart het een boel, waarom ik deed wat ik deed. Het is zijn geld en tijd echt waard”. 

“De training heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke effectiviteit door me te leren dat ik altijd zelf de keuze heb, hoe ik op situaties reageer. Ik kan er nu makkelijker zelf voor kiezen om ergens niet gestresst van te raken, maar even een stapje terug te doen en de situatie eerst bekijken en beoordelen wat ik ermee kan, of ik er iets mee moet en zo ja, wat dan en in welke mate. De training heeft mij geleerd om positiever naar mezelf te kijken”.

“Deze training heeft mij in zes weken veel inzicht gegeven in mijn drijfveren. Dit inzicht helpt mij bij mijn verandering van mindset, waardoor ik groei als persoon.”

“De teksten die gelezen behoren te worden, zijn prettig leesbaar en duidelijk inhoudelijk geschreven. Er zit een mooie opbouw in. De training was erg prettig om te volgen. Je wordt gedwongen om bij jezelf na te gaan hoe je in de beschreven onderwerpen staat. Het positieve dagboek geeft een andere kijk op dingen en ervaar ik als heel prettig. Ik blijf met het dagboek doorgaan. Bepaalde onderwerpen hebben mij echt aan het denken gezet. De kernwaarden hebben voor mij veel geopend in mijn leven. Wat vind ik nu echt belangrijk. Door dit goed inzichtelijk te hebben gekregen, heb ik andere keuzes gemaakt waardoor ik dichter bij mijzelf bleef. In plaats van een keus te maken die voor de hand ligt, maar waar ik eigenlijk niet heel gelukkig van zou worden. Dit zou ik, als ik de training niet gevolgd had, niet snel hebben gedaan. De training zou ik zeker aanbevelen. Het is een mooi hulpmiddel om je verder te ontwikkelen als mens, hierin de positiviteit te gebruiken in plaats van de negativiteit. Je wordt gedwongen om naar jezelf te kijken in de verschillende onderwerpen. Alle punten worden bekeken vanuit de positiviteit. Door het vanuit dit oogpunt te bekijken heb ik energie om hier nog meer stappen in te gaan zetten. Het is een andere kijk op de kwaliteiten en veranderingen in privé/werk. Je kunt dingen meteen toepassen in de praktijk. Waar word ik gelukkig van? Vroeger dacht ik langer na over het maken van keuzes, ik maak nu sneller keuzes. Het inzicht wat ik heb gekregen in de stof heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. Ik ga de inhoud gebruiken om nog een keer rustig door te nemen en hierdoor het te kunnen gebruiken als naslag werk. Doordat het niet mogelijk is om in de cursus vooruit te werken, wordt er van jezelf verwacht ook dieper na te denken over de leerstof. Onbewust ga je het meenemen in je leven, het doel is uiteindelijk dat dit onbewust toegepast wordt in je handelen. Ga de uitdaging met jezelf aan om positiever in het leven te komen staan, het is een verrijking voor jezelf!”  

“Ik heb de online training Mindset, de weg naar persoonlijke effectiviteit gevolgd bij Meynkracht. De training heb ik als positief ervaren. Wat zijn je denkpatronen, wat kun jij zelf beïnvloeden, hoe sta je in je werk, hoe sta je in je persoonlijke contacten. Het bijhouden van een positief dagboek geeft je het inzicht dat je toch vaak geneigd bent om negatief te denken, maar positiviteit zit in kleine dingen, een mooie zonsondergang, een leuke grap of genieten van muziek. Bij mij heeft het positieve dagboek echt gewerkt, je gaat positiever denken als je dit langere tijd opschrijft en weer terug leest. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik nu anders in mijn werk sta. Binnen de afdeling komt het regelmatig voor dat collega’s zich negatief uiten over de organisatie en het beleid. Ik ging hier dan vaak ook makkelijk in mee, maar het kostte alleen maar energie. Ik ga hier nu anders mee om, ik laat me niet meer zo meevoeren in het negatieve, maar ga het gesprek aan om te kijken naar mogelijkheden en om na te gaan waar we wel invloed op hebben. Dit geeft veel meer energie en is opbouwend, daar kan ik iets mee.

“Wat ik prettig vond is dat je echt met jezelf aan de slag gaat, je kijkt naar jezelf en wat kan ik zelf veranderen zodat ik meer invloed op een situatie heb en niet meer uit ga van anderen. Ik zou deze training echt aanbevelen omdat je met je zelf bezig gaat, je gaat door deze training anders naar situaties kijken en handelen. Ik ben al goed op weg om een betere versie van mezelf te worden”.

“De training is waardevol. Het sluit eigenlijk heel goed aan op een proces waarin ik me bevind en waarbij geldt dat ik te maken heb gekregen met ongunstige omgevingsfactoren waardoor het niet gemakkelijk is om weer vanuit de eigen essentie te gaan leven. De informatie die je middels deze training aanreikt laat me des te bewuster worden van de mens die ik eigenlijk ben en de kwaliteiten die ik heb. De hoofdstukken gedragsstijlen en levenswaarden vond ik heel inspirerend. Het maakt ook dat ik me ga beraden over nieuwe plannen voor mijn arbeidstoekomst. Ik wil me goed en gedegen afstemmen op mijzelf en vandaar uit de juiste keuzes maken. In feite loop ik al heel lang met het gevoel rond dat ik niet alles uit mijzelf heb gehaald, wat er wel in zit zonder afbreuk te willen doen aan datgene wat reeds gedaan is of nog altijd wordt neergezet. Jouw training helpt me op een heel plezierige wijze weer een stuk verder”.

“Wat voor mij een waardevol inzicht was dat ik veelal bezig ben met wat een ander wil horen, het juiste antwoord zeg maar. Hier ben ik mij veel bewuster van geworden. Voor mijzelf heb ik besloten dat ik dit niet meer wil doen, ik wil mijn eigen antwoord kunnen geven. Ook het onderdeel belemmerende en helpende overtuigingen heeft mij hierin zeer geholpen. Ik realiseer mij dat de antwoorden van wat ik denk dat een ander wil horen aannames zijn en dat ik deze ook vaak belemmerend invul. Dit geeft veel spanning en negatieve energie. Onnodig ook want vaak blijkt dat deze aannames nog niet eens juist zijn en waarom zou mijn mening onbelangrijker zijn. Dit inzicht sterkt mij er in om belemmerende gedachten te blijven onderzoeken en om te buigen naar helpende gedachten. De overtuiging dat je niet altijd de omstandigheden kan veranderen maar wel de wijze waarop je hiermee om kan gaan is een soort mantra geworden. Het dagelijks benoemen van drie positieve dingen heeft ertoe geleid dat ik de kleine dingen weer meer ben gaan waarderen. Waar ik in de eerste weken nog zocht naar ‘grote’ en ‘belangrijke’ gebeurtenissen geniet ik nu veel meer van de ‘kleine’ dingen. Juist de kleine dingen ben ik meer gaan zien als groot!”

“Ik beveel deze training aan andere mensen aan. Je leert veel over verschillende methoden en vooral de uitleg van die methoden. Deze blijven hangen in je onderbewustzijn en ik heb gemerkt dat ik er misschien niet altijd meteen een antwoord of situatie bij kon bedenken, maar in de loop der weken wel situaties tegenkomt, waarbij ik dacht: Wacht eens even. Ik heb hier in de training iets over geleerd en weet nu hoe ik met de situatie op de meest positieve manier kan omgaan. Hartelijk dank hiervoor!!”.

“De keuze om de online cursus “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” te volgen is voor mij een zeer juiste geweest. Iedereen wil graag positief in het leven staan maar positief doen is wat anders dan positief zijn, het echt voelen.  

Ik heb door de cursus handvaten gekregen om hier mee bezig te gaan. Daarnaast komen nog andere onderwerpen aan bod. Een daarvan is het bepalen van je kernwaarden. Wat vind ik nu echt belangrijk, waar word ik gelukkig van en waarom. 

Tevens heb ik ervaren dat ik zelf de regie in handen heb en bewuster om kan gaan met gedachtes. De theorie is prettig om te lezen en de opdrachten sluiten goed aan bij de praktijk. Je kan er gelijk mee an de slag.

Wat je aandacht geeft groeit en ik ben nu op de juiste weg!”.