Veel van mijn klanten zijn (hoog) gevoelig. En dat is eigenlijk ook niet zo gek, ik ben zelf ook een gevoelig persoon.

Ik zie (hoog) gevoeligheid als kwaliteit! Oog hebben voor een ander, voor dingen en situaties en mensen aanvoelen, intens kunnen genieten, veel emoties ervaren, betrokken zijn bij mensen, hart voor iets of iemand hebben en ga zo maar door, zijn prachtige eigenschappen die lang niet iedereen bezit.

Veel (hoog) gevoelige mensen hebben het gevoel dat ze ‘anders’ zijn, dat er iets niet klopt, dat ze tegen dingen aanlopen en moeite hebben met mensen of situaties. Ze passen zich aan ten koste van zichzelf. Je gevoel kan jou letterlijk in de weg zitten!

Informatie over (hoog) gevoeligheid kan enorm helpen om inzicht in jezelf en jouw gevoeligheid te krijgen. Vaak hoor ik mensen ook zeggen, dat puzzelstukjes op zijn plek vallen, als zij zich gaan verdiepen in (hoog) gevoeligheid.

Eén op de vijf mensen is (hoog) gevoelig. Ik wilde mij graag nog verder verdiepen in (hoog) gevoeligheid, zodat ik mijn klanten nóg beter kan begeleiden.

Deze zomer heb ik de opleiding tot HSP Coach gevolgd en behaald. Een prachtige aanvulling voor mijn praktijk en daar ben ik trots op!

Ik kan iedereen aanraden om van je gevoeligheid jouw kracht te maken!