Wil jij elk dag positiviteit en meer ontspanning ervaren? 

Met deze Positiviteitsbox is dat eenvoudiger dan je denkt… 

Klik hier om de Positiviteitsbox direct te bestellen

Een unieke box met véél voordeel, die je nergens anders kunt bestellen!

Mag ik jou iets vragen?

 • Wil jij graag meer momentjes voor jezelf creëren? 

 • Wil jij minder moeten, oftewel veel meer ont-moeten?

 • Wil jij graag meer rust in jouw hoofd?

 • Wil jij graag meer ontspanning ervaren?

 • Wil jij graag meer energie en balans werk en privé ervaren? 

 • Wil jij jezelf of een ander graag een kadootje geven? 

 • Ben jij benieuwd naar informatie over positiviteit?

 • Ben jij benieuwd hoe jij bovenstaande kunt bereiken?  

Lees dan vooral verder! 

De Positiviteitsbox is een box met waardevolle onderdelen, waarmee jij: 

 • Veel meer aan jezelf toe komt

 • Veel beter slaapt

 • Meer geniet

 • Veel minder stress ervaart

 • Je veel gelukkiger voelt

Een kadootje voor jezelf, een momentje voor jezelf, maar ook erg leuk om kado te geven!

Hoe ziet de inhoud van de Positiviteitsbox eruit?

Ik ben ambassadeur van Meditation Moments, de nummer 1 meditatie app in Nederland van Michael Pilarczyk. De box bevat een bon met een code om 30 dagen lang GRATIS en vrijblijvend kennis te maken met de meditatie app en een hele mooie, unieke aanbieding als je daarna graag gebruik wilt blijven maken van de Meditation Moments app.

De app bevat veel diverse meditaties, van ontspanning en inspiratie tot lekker slapen. Eén app waarin heel veel soorten meditaties samenkomen. Daarnaast bevat de app rustgevende muziek om te beluisteren, programma’s over mediteren en ademhalen en de boeken van Michael staan ook als luisterboek in de app. Aan de app worden ook regelmatig nieuwe meditaties en nieuwe muziek toegevoegd. 

Dankzij de Meditation Moments app creëer je ontspanning en geluksmomenten in jouw leven, slaap je beter en ervaar je veel minder stress. 

Michael is bekend van zijn online programma’s, live events, podcasts en zijn bestsellers over mindset, o.a. Master your mindset. Hij heeft al duizenden mensen geholpen op weg naar een healthy, wealthy and happy life. 

De box bevat het mooi vormgegeven Dankbaarheid Dagboek van Mark Verhees. Mark is eigenaar van Voor Positiviteit en hij is positiviteitsexpert! Zijn missie is om zoveel mogelijk positiviteit de wereld in te sturen. 

Het Dankbaarheid Dagboek bevat informatie, tips, een lijst met 50 dingen waar een mens gelukkig van wordt en een inspiratie checklist met 100 voorbeelden voor meer inspiratie. Daarnaast bevat het Dagboek invulvelden, waar je de datum kunt invullen waarop jij drie positieve dingen kunt beschrijven waar jij dankbaar voor bent. 

“Maak het jezelf gemakkelijk!”

Dankzij het Dagboek kun jij elke dag de tijd nemen om je op de positieve dingen te richten in jouw leven. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Hoe meer jij je aandacht richt op de positieve dingen in jouw leven, hoe meer jij de positieve effecten daarvan gaat ervaren, zoals het ervaren van geluksmomenten, veerkracht en rust! 

Daarnaast bevat de box nog een prachtig extra kadootje van Voor Positiviteit!  

In de box vind je ook een waardebon voor de Online Training Positiviteit van meynkracht. Op de waardebon staat een code waarmee je de online training helemaal GRATIS kunt volgen! Normaal gesproken is de investering voor de online training € 49,-, maar met de waardebon is de training voor jou helemaal gratis.

De online training geeft jou eye-openers en je kunt deze training in jouw eigen tijd en tempo volgen. De training is een korte en toegankelijke training, die makkelijk in jouw schema in te passen is. 

De online training bevat een instructiefilmpje, twee opdrachten en informatie over ontdekkingen die gedaan zijn over positiviteit en je brein. Je ontvangt tips en handvatten waar jij concreet iets mee kunt, zodat je meer ontspant, meer genietmomentjes ervaart en je geluksgevoel vergroot wordt. Daarnaast wordt jouw veerkracht vergroot, je pakt jezelf bij tegenslagen veel sneller weer beet.  

Alles begint met bewustwording, dankzij deze online training ontstaat bewustwording. De belangrijkste reden om de online training te volgen is wel dat de online training echt werkt en misschien wel omdat de methode zo eenvoudig is…. 

Voor iedereen een aanrader!  

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dokter Juriaan is arts en coach en hij begeleid mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Hij laat mensen ervaren dat ze zelf enorm veel invloed op hun welbevinden hebben. Juriaan geeft theatercolleges, is een inspirerend spreker en auteur van de bestseller “Van klacht naar kans”. Zijn nieuwe boek heet “Jij bent de liefde”. 

De box bevat een waardebon voor een GRATIS module uit de online cursus Van Klacht naar Kans en daarnaast een kortingscode met een korting van € 30,- op de gehele online cursus. 

De online cursus bevat een aantal modules en geeft jou inzicht in wat niet kloppend voelt voor jou. Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Je krijgt inzicht in wat jij in jouw leven kunt veranderen, zodat je weer balans ervaart. 

 

Het Manifestatie Magazine is hèt magazine over manifesteren, over persoonlijke ontwikkeling en een bewuste levensstijl. Het is een magazine met inspirerende interviews, colums en rubrieken, o.a. een rubriek van Giel Beelen.

Manifestatie Magazine brengt jou persoonlijke verhalen en ervaringen van zowel bekende als niet-bekende Nederlanders. Per editie staat een bepaald thema centraal. 

De box bevat een waardebon met een mooie actie voor een jaarabonnement op het magazine inclusief het boek “Golven van Geluk” van Linda Dronkers. Daarnaast krijg je bij je bestelling één van de vorige edities cadeau! 

Dankzij het magazine ervaar je inspiratie en energie, je krijgt zin om jouw leven een (nog meer) positieve draai te geven! 

  

Ook wenskaarten mogen in de Positiviteitsbox niet ontbreken! Hoe fijn is het om een mooie kaart naar iemand te sturen die dicht bij je staat, of gewoon erg leuk als inspiratie aan de muur in jouw huis, heerlijk! 

De box bevat 5 prachtig vorm gegeven wenskaarten met een positieve spreuk. De kaarten zijn volledig door meynkracht ontworpen en dus uniek. 

Om goed in het Dankbaarheid Dagboek te kunnen schrijven, heb je een goede pen nodig. De box bevat een mooie pen.

Daarnaast bevat de box nog iets lekkers voor een momentje voor jezelf

Wil jij graag meer rust, ontspanning en minder moeten? Bestel dan deze unieke box, die je nergens anders kunt bestellen.

Klik hier om de Positiviteitsbox te bestellen

Iets moois, iets positiefs, iets lekkers, iets ontspannends, iets vrolijks, genietmomentjes!

Gun jij jezelf een momentje voor jezelf…..?

Waarom word jij blij van de Positiviteitsbox?

 • Het brengt jou even puur een moment en aandacht voor jezelf.
 • Dankzij alle onderdelen van de box ervaar jij veel meer rust in je hoofd en ontspanning, het moeten-gevoel verdwijnt.
 • Het bevat erg veel voordeel! Als je gebruikt maakt van de GRATIS onderdelen, dan heb je de aanschafprijs van de box er alweer ruimschoots uit! En als je gebruikt maakt van de bonnen, dan heb je nóg meer voordeel!
 • Dankzij de box ervaar je balans, veel meer genietmomenten en geluksgevoel.
 • Je richt je aandacht veel meer op mogelijkheden, kansen en energiegevers, in plaats van negativiteit en energievreters.
 • Je ontvangt veel informatie over positiviteit, waar jij persoonlijk concreet iets mee kunt.
 • Het is een box met diverse onderdelen, die jij eenvoudig en direct toe kunt passen in jouw leven. Het bevat geen ingewikkelde informatie over dingen die je moet doen en vol moet houden….
 • Je ervaart meer veerkracht, je pakt jezelf na tegenslagen veel sneller weer beet.
 • Je slaapt beter, ontspant makkelijker en ervaart meer tevredenheid, waardoor rust ontstaat.
 • Er gaat een wereld voor jou open, je blik wordt verbreed!

Alle onderdelen van de Positiviteitsbox zijn met zorg samengesteld en dragen bij aan een Positief en Gelukkig leven.

 • Een kado èn momentje voor jezelf!
 • Een prachtig kado om te geven en iemand anders een momentje voor zichzelf te gunnen!
 • Een prachtig pakket om als coach aan jouw coachees in een traject mee te geven!
 • Een waardevol kado voor jou, als je merkt dat je tegen grenzen aanloopt of al over jouw grenzen heen bent!
 • Een prachtig kado als kerstpakket voor jouw medewerkers!
 • Een kado!

Bestel nu jouw Positiviteitsbox

De prijs van de Positiviteitsbox bedraagt slechts € 29,95.

En dan wordt de box ook nog eens helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Het is een brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. (Verzendkosten voor België bedragen €5,-)

Een unieke box met véél voordeel, die je nergens anders kunt bestellen!

Klik hier om de Positiviteitsbox te bestellen

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn loopbaanvragen.

Iedereen bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zij leven hun droom!

Wil jij graag nog meer informatie, tips en handvatten?  

Wordt dan lid van mijn GRATIS BESLOTEN FACEBOOK COMMUNITY, CREËER HET LEVEN DAT BIJ JOU PAST! Klik op de button hieronder om lid te worden.

Klik hier om lid te worden van de Community