Coaching Persoonlijke Ontwikkeling

“Ik geloof er in dat mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen, naar een meer krachtiger persoon die durft te staan voor zichzelf en zijn of haar mening, zonder zichzelf of zijn of haar omgeving tekort te doen. Ieder mens is uniek en goed zoals hij of zij is. Zelfvertrouwen draagt bij aan meer rust, geluk, jezelf kunnen zijn, positiviteit en energie. Ik wil heel graag mensen helpen in het vergroten van hun zelfvertrouwen zodat zij meer in hun kracht staan”.

Vrijblijvend oriënterend gesprek
Vrijblijvend oriënterend gesprek

De vlinder is voor mij het symbool voor zelfvertrouwen. Een vlinder moet eerst een rups zijn voor het uit kan groeien tot de mooiste vlinder. Een rups is vrij onzichtbaar, klein en bezit weinig kleuren. Pas als de rups een ontwikkeling doormaakt en het zich tot vlinder ontwikkelt, laat hij zich volledig zien. Een vlinder is zichtbaar in al zijn kleuren, figuren en details. Zo kijk ik ook naar zelfvertrouwen. Durf jij jezelf te laten zien? Ben jij zichtbaar met al jouw mooie kanten? Durf jij eigen keuzes te maken en je hart te volgen ondanks wat jouw omgeving daarvan vindt en zegt?

Vragen rondom zelfvertrouwen.

Voor het maken van keuzes voor jezelf en de dingen die bij je passen en waar jij blij van wordt is zelfvertrouwen nodig.

 • Wanneer kun jij jezelf zijn?
 • Houd jij je bezig met de dingen die jij graag wilt, zowel in werk als privé?
 • Laat je jouw keuzes afhangen van je omgeving?
 • Durf jij je grenzen aan te geven en nee te zeggen?

Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die met zelfvertrouwen te maken hebben. Iedereen ervaart momenten van onzekerheid, dat hoort bij het leven, maar wat als jouw onzekerheid jouw leven bepaalt? Is dat wat je wilt?

 • Wil je niet meer in je eigen schaduw of de schaduw van een ander staan?
 • Wil je (zoveel mogelijk) jezelf kunnen zijn en je eigen keuzes maken?
 • Wil jij veranderen van een rups in een vlinder?

Coachingtraject, Persoonlijke Effectivtiteit, Vergroot je Zelfvertrouwen.

Meynkracht helpt je bij het vergroten van je zelfvertrouwen. In het coaching traject ‘Persoonlijke Effectiviteit, Vergroot je Zelfvertrouwen’ gaan we samen heel gericht aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen. Door middel van het voeren van 8 gesprekken gaan we in op alle aspecten die met zelfvertrouwen te maken hebben. Ik maak hierbij gebruik van het werkboek Persoonlijke Effectiviteit, Vergroot je Zelfvertrouwen. Je gaat aan de slag met diverse (thuis)opdrachten en daarnaast zijn mindfulness oefeningen ook een onderdeel van het coaching traject. Na het doorlopen van het coaching traject bezit je veel meer zelfinzicht, bewustwording en sta je krachtiger in je leven. Daarnaast krijg je voldoende informatie en tips mee om na het traject ook verder te kunnen groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. Een eerste oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

Iedereen is (goed) genoeg en mooi zoals hij of zij is. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en goed in hun vel zitten. Meynkracht helpt mensen om (weer) in hun kracht te komen.

Als jij besluit om het coachingtraject te volgen, dan krijg je er ook GRATIS een Positiviteitsbox bij! (klik op de link voor meer info over de box). 

Wat ga je leren als je het coaching traject volgt? Je leert:

 • Hoe je sterker en positiever in het leven gaat staan

 • Hoe jij jezelf persoonlijk ontwikkelt, je leert jezelf beter kennen

 • Welke aspecten een rol spelen bij het verkrijgen van zelfvertrouwen

 • Hoe jij jouw zelfvertrouwen laat groeien

 • Wat voor jou belangrijk is in jouw leven en hoe jij keuzes kunt maken

 • Hoe jij om kunt gaan denken

 • Hoe je kunt ontspannen met behulp van mindfulness oefeningen

 • Hoe je compassie voor jezelf creëert

 • Hoe je een positieve mindset ontwikkelt

 • Gebruik te maken van jouw kwaliteiten

 • Om te gaan met situaties die jij als lastig ervaart

 • Hoe je jouw invloed inzet

 • Hoe jij de regie over jouw leven (weer) neemt

 • Balans voor jezelf te creëren

 • Hoe jij meer inspiratie en energie kunt ervaren

 • Hoe jij het leven creëert dat bij jou past!

Neem voor meer informatie of voor het plannen van een oriënterend (kosteloos) gesprek contact op met meynkracht. Klik op Contact voor de contactgegevens.

Referenties coachingtraject Persoonlijke Effectiviteit (klik voor nog meer referenties op de button Referenties).

“Heb de training persoonlijke effectiviteit / vergroot je zelfvertrouwen gevolgd. De opdrachten uit het werkboek maken, de gesprekken met Ilse waarbij ze doorvroeg, hebben eraan bijgedragen dat ik veel beter in mijn vel zit!

Ilse, je bent professioneel, duidelijk en geduldig :). Bedankt voor je hulp en steun. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, en ik zie, met de gekregen handvaten, de toekomst met vertrouwen tegemoet!! Geloof, hoop en liefde!”.

“Het traject heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik ben mij meer bewust van de zaken die ik doe, waarom ik het doe en dat ik hierbij altijd een keuze heb. Hierdoor ben ik ook echt gaan kijken naar de zaken die wel goed gaan en concentreer ik mij daar meer op. Hierdoor voel ik meer trots en meer zelfvertrouwen. Dit proces vind ik echt heel mooi”.

“Ik heb het gehele traject als leerzaam ervaren. Ik vond het eerst moeilijk om meer afstand van mijn werk te nemen, maar zie daar nu de noodzaak wel van in. Het traject heeft mijn zelfvertrouwen vergroot, terwijl dat volgens mij helemaal niet zo laag was. Doordat ik nu beter weet wat goed voor mij is, kan ik zelfverzekerde keuzes maken”.

“Ik heb bij Ilse het traject Persoonlijke Effectiviteit, vergroot je zelf vertrouwen gevolgd, nadat ik eerder een loopbaantraject heb gevolgd. Wat in ieder gesprek wel op tafel kwam was, waar word jij gelukkig van en wat wil jij. Vanuit mijn hart mijn gevoel volgen en niet vanuit een ander. Er zijn diverse onderwerpen aan bod gekomen. Ilse neemt de tijd en past de onderwerpen zo toe, op wat er op dat moment bij mij speelde. Voor iedereen een aanrader die eens met respect naar zichzelf wil kijken. Jezelf de spiegel voorhouden, verborgen patronen en gedachten worden inzichtelijk”.

“Met de coaching van meynkracht, heb ik daadwerkelijk mijn “eigen kracht” terug gevonden die ik een aantal jaren geleden ben kwijt geraakt. Door de deskundige, persoonlijke en prettig manier van coachen heeft Ilse op mij een positieve, motiverende indruk gemaakt en achtergelaten. Ik kan nu met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! Ilse, daarvoor hartelijk dank!”.

“Ik kijk heel positief terug op een intensief traject met mooie inzichten en waardevolle gesprekken. Je wordt erop gewezen wat je allemaal wel kunt en al hebt bereikt”.

“Het traject heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu beter wat mijn valkuilen zijn en wat ik kan doen om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en om ‘negatieve’ gedachten om te buigen naar iets positiefs. Je wordt je bewust dat er meerdere mogelijkheden zijn om ergens over te denken en vervolgens je gedrag hierop aan te passen. Ik ben erg blij dat ik dit traject gevolgd heb. Een compliment aan jou Ilse! Jij bent met jouw geduld, persoonlijkheid en het stellen van de juiste vragen een prima coach om dit traject met iemand te volgen”.

“De training Persoonlijke Effectiviteit, Vergroot je Zelfvertrouwen, heb ik als leerzaam en prettig ervaren. Ilse is een prettige coach die goed kan luisteren en op de juiste momenten kritisch doorvraagt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen die ik goed kan toepassen bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet”.

“Ook al was het wat verder rijden, toch ben ik het coachingstraject bij Ilse aan gegaan. Het was een prettig traject, waar ik veel aan heb gehad. Ilse geeft je een veilig gevoel. Het heeft mij vooral in laten zien wat ik kan en waar ik energie van krijg. Het traject heeft zeker voor meer zelfvertrouwen gezorgd”.

“Mooi traject, veel inzichten gekregen en een fijne en betrouwbare gesprekspartner. Ik handel en denk nu meer vanuit mijzelf, wat wil ik? Ga zo door Ilse!”.

“Het traject was een hele mooie aanvulling op het loopbaantraject. Dit coaching traject had ik echt nog nodig om verder te kunnen. Ik sta nu zoveel positiever in het leven en kan echt genieten en heb daardoor rust. Ik heb nu ook echt het gevoel, dat het wel goed komt! Ik heb veel tips gekregen, maar vooral het besef wat het oplevert om aan je zelfvertrouwen te werken. Dan wil je daar gewoon mee doorgaan. Ik heb veel aan het traject gehad”.