Online Training Persoonlijk Leiderschap

Meld je aan voor de online training
Meer info Training Persoonlijk Leiderschap inclusief Coaching

Herken jij jezelf in onderstaande voorbeelden?

 • “De ander komt vaak eerst aan bod en dan pas ik, ik cijfer mezelf vaak weg”
 • “Ik wil de dingen altijd 100% perfect doen”
 • “Ik houd mij bezig met wat een ander denkt”
 • “Ik heb het gevoel dat dingen mij overkomen”

Dan is deze online training zeker iets voor jou!

Wil jij graag:

 • Meer balans in jouw werk en privéleven ervaren?
 • Meer rust in jouw hoofd ervaren?
 • Situaties niet meer als lastig ervaren?
 • Inzicht verkrijgen in jouw kwaliteiten en ook leren om deze te benutten?
 • Informatie en concrete tips over persoonlijke ontwikkeling ontvangen, waar jij direct iets mee kunt?
 • Meer grip in jouw leven ervaren en jouw eigen keuzes maken?
 • Sterker en steviger in jouw werk en leven staan?

Als jij één of meerdere van deze vragen met JA beantwoordt, dan nodig ik je van harte uit om verder te lezen!

Persoonlijk Leiderschap gaat over jou als persoon. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid, jij maakt gebruik van jouw invloed en pakt situaties aan, zodat jij grip, energie, rust en geluk ervaart. Jij creëert het leven dat bij jou past en dat is Persoonlijk Leiderschap!

Wat is jouw droom….?

Waarom doe jij wat je doet en nog belangrijker: Word je er blij van en krijg je er energie van? En dit kan over alle gebieden in jouw leven gaan, denk aan: Werk, privé, sociale contacten, sport, persoonlijke ontwikkeling, studie etc.

Als je in de basis niet met jezelf aan de slag gaat en datgene niet aanpakt wat voor jou een probleem vormt, dan kom je dat probleem elders ook weer tegen. Je kunt als persoon zeker veranderen door inzicht te krijgen in jezelf en waar jij tegenaan loopt en daar vervolgens anders mee leren omgaan. Dan ga je sterker in jouw werk en leven staan.

Ben jij de Leider in jouw leven?

Wil jij meer rust in jouw hoofd en jouw eigen keuzes maken? Wil jij jouw energie en positiviteit een flinke boost geven? Ontwikkel dan jouw Persoonlijk Leiderschap. Geluk en positiviteit zijn dichterbij dan je denkt! Volg de online training Persoonlijk Leiderschap en Creëer het leven dat bij jou past!

Dagelijks bereiken mijn klanten hun doel(en) en vergroten zij hun persoonlijk leiderschap. De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

Waarom word jij blij van de online training?

 • De online training is heel toegankelijk en je volgt deze in jouw eigen tijd en tempo

 • Je kunt geheel zelf aan de slag met de training, juist voor de zelfstarter is dat erg prettig

 • Je leert hoe je jouw belemmerende gedachten los kunt laten

 • Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en je gaat ze toepassen

 • Je krijgt inzicht in jouw patronen en valkuilen en je pakt deze aan, zodat je veel meer rust en balans ervaart

 • Je leert grip te krijgen op situaties, waar je dat eerst niet had

 • Je leert jouw grenzen kennen en deze aan te durven geven

 • Je leert makkelijker keuzes te maken 

 • Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is in jouw werk en privéleven en gaat daarvoor

 • Je leert meer voor jezelf op te komen, zodat je gezien en gehoord wordt

 • Je leert hoe jij rust in jouw hoofd en meer ruimte voor jezelf creëert

 • De online training is maatwerk en gaat over jou als persoon, zodat jij er persoonlijk ook veel uit kunt halen

 • Je hebt een jaar lang beschikking over de online training, zodat je alle informatie terug kunt lezen en de instructiefilmpjes terug kunt kijken

Deze online training is een training in persoonlijke ontwikkeling, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Je gaat méér energie ervaren en je gaat succesvoller en krachtiger in je leven staan. En je creëert het leven dat bij jou past! 

Je creëert het leven dat bij JOU past!

Wat krijg je als je deze training volgt? Je krijgt:

 • Informatie, tips en handvatten over 6 thema’s, die allemaal met Persoonlijk Leiderschap te maken hebben

 • Een extra module met informatie over het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen, inclusief stappenplan

 • 11 Instructievideo’s

 • Video’s met een samenvatting van de belangrijkste informatie per thema

 • Diverse opdrachten en oefeningen

 • Een PDF rapport met de vragen en jouw antwoorden als naslagwerk

 • Een jaar lang beschikking over de gehele online training

Welke thema’s bevat de zes weken van deze online training? Hieronder zie je een overzicht van de week thema’s

Je ontvangt deze week veel informatie over positiviteit en over de ontdekkingen die gedaan zijn uit onderzoek naar positiviteit, zodat je inzicht krijgt in hoe positiviteit ten opzichte van negativiteit werkt in ons brein en je een (meer) positieve mindset ontwikkelt. Daarnaast ontvang je concrete tips, oefeningen en handvatten, zodat je meer positiviteit en balans in jouw leven ervaart.

Je krijgt deze week veel inzicht in jouw kwaliteiten en je krijgt de complete DISC methode uitgelegd, welke gaat over verschillende soorten gedragsstijlen (hoe ga ik met situaties om, hoe reageer ik?). Hierdoor krijg je inzicht in jouw eigen gedragsstijl en gedragsstijlen van anderen, bijvoorbeeld collega’s, zodat je effectiever met situaties omgaat en jij jouw doelen bereikt.

Je krijgt deze week inzicht in jouw levenswaarden, zodat je antwoord krijgt op de vraag wat jij belangrijk vindt in jouw leven en daarvoor kiest. Daarnaast krijg je veel informatie over invloed en je krijgt de theorie over de cirkel van invloed en betrokkenheid aangereikt, zodat je inzicht krijgt in jouw eigen invloed in jouw leven (en die is veel groter dan je denkt….) en jij jouw invloed gaat gebruiken. Je komt in je kracht!

Je krijgt deze week inzicht in jouw levensgebieden (o.a. werk, privé, sociale contacten en ontspanning) en de mate van tevredenheid hierin. Daarnaast krijg jij inzicht in wat jij belangrijk vindt, jouw inspiratiebronnen en waar jij behoefte aan hebt en energie van krijgt, zodat je stappen zet en meer voor jezelf kiest en jouw leven creëert wat bij jou past.

Je krijgt de complete methode aangereikt, inclusief een stappenplan, zodat jij jouw belemmerende gedachten (beren op de weg) om gaat zetten naar helpende gedachten (je gaat omdenken) en je gaat er met behulp van opdrachten en handvatten concreet zelf mee aan de slag, zodat je voor jezelf een (meer) positieve mindset ontwikkelt. Daarnaast ontvang je veel informatie over gedachtenpatronen (o.a. irrationele gedachten), informatie over een positieve mindset en je krijgt uitleg over en inzicht in de soorten mindsets, zodat jij in jouw kracht komt!

In deze week ontvang je informatie over zelfcompassie (zelfliefde). Je krijgt inzicht in hoeveel zelfcompassie jij ervaart en je krijgt handvatten voor meer zelfcompassie, zodat jij meer aan jezelf toekomt. Daarnaast krijg je inzicht in jouw inspiratiebronnen, je krijgt nog meer informatie over mindset en over het stellen van een doel, zodat jij grenzen gaat stellen en jouw eigen keuzes gaat maken. En je gaat deze week terugkijken op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling (zelfreflectie).

Welke informatie bevat de module welke gericht is op het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen? 

Naast de zes thema’s heeft de online training ook een module waarin je informatie krijgt over het concreet maken en realiseren van jouw doelen en dromen. Je ontvangt informatie over aspecten die een rol spelen bij het realiseren van jouw doelen en hoe je gebruik kunt maken van jouw gevoel, je intuïtie. Daarnaast bevat deze module een uitgebreid stappenplan, zodat jij jouw doelen en dromen in beeld krijgt (concreet maakt) en je stappen zet naar jouw doelen en dromen toe, jij komt in beweging en creëert het leven dat bij jou past!

Wat is jouw investering in deze online training?

Jouw investering in de online training is € 399,-.

Dat is een betaalbare prijs voor persoonlijke ontwikkeling, want persoonlijke ontwikkeling is onbetaalbaar. Het levert jou persoonlijk enorm veel op als jij geluk, tevredenheid, positiviteit, succes en kracht ervaart en dat jij jouw leven leeft zoals jij dat wilt! Klik op de button om je aan te melden voor de online training.

Meld je aan voor de online training

Training Persoonlijk Leiderschap, inclusief Coaching

Wil jij graag jouw Persoonlijk Leiderschap vergroten, maar vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan met een online training en wil je graag contactmomenten? Dat is zeker mogelijk! Dan kun jij mijn Training Persoonlijk Leiderschap, inclusief coaching volgen.

Klik voor meer informatie over de Training Persoonlijk Leiderschap op onderstaande button.

Informatie Training Persoonlijk Leiderschap

Coaching Traject, Persoonlijke ontwikkeling, Vergroot je Zelfvertrouwen

Wil jij graag met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan en jouw zelfvertrouwen vergroten? Dan kun jij het coaching traject volgen. Dit betreft een coaching traject met in totaal 8 coaching gesprekken. Klik voor meer informatie over dit coaching traject op de button hieronder.

Informatie over het coaching traject

Leef je droom!

Wie is Ilse Kodden?

Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling èn hun loopbaanvragen.

Ik begeleid jou graag naar persoonlijk succes en positiviteit en ik laat jou jouw kracht ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest. Ik heb het leven gecreëerd dat bij mij past. En elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid om hun Persoonlijk Leiderschap te vergroten en om (weer) in hun kracht te komen. Zij leven hun droom!

Kantoor meynkracht

Vermeerstraat 10
7731 SM Ommen

Referenties Online Training meynkracht

“Een geweldige training, ik zie het als een cadeautje, ik geef het een cijfer 9. Ik was zelf al bezig met van alles en nog wat rondom persoonlijke ontwikkeling, in deze training kwam veel hiervan mooi bij elkaar. Door de opdrachten te maken kwam er een verdiepingsslag.

In onze maatschappij gaat de aandacht vaak naar wat niet goed is gegaan, wat beter kan en moet en is er weinig aandacht voor reflectie en bekrachtiging van dingen die goed zijn of goed gaan. Ook zelf ben ik altijd vrij kritisch en gericht op verbetering. Deze training heeft mij echt laten beseffen dat je mag worden en zijn wie je bent, dat je jezelf niet met anderen hoeft te vergelijken en dat je zelf bepaalt wie je wilt zijn of wilt worden.

Geweldige training voor bewustwording wie je bent en wie je wilt zijn en hoe je kunt worden wie je wilt zijn. Een cadeautje om langzaam uit te pakken.

Succes met je bedrijf en wellicht maak ik opnieuw gebruik van de diensten/trainingen die je aanbiedt. Ik ben een meer dan tevreden klant ”.

Denise heeft de online training gevolgd. Denise werkt met Baloe. Baloe is in opleiding om als troosthond aanwezig te zijn bij uitvaarten. Denise gaf aan: “Door jouw training is mijn doel waar ik altijd over droomde zo dichtbij gekomen!!”. 

Troosthond Baloe met Denise. 

“Deze training biedt een schat aan informatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met diverse elementen uit de (positieve) psychologie, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Veel verschillende theorieën, inzichten en modellen komen kort en gestructureerd aan bod met een praktische inslag. Dit kan helpen bij meer inzicht in zelfwaardering, kwaliteiten en waarden om tegenwicht te bieden tegen stressgevoeligheid en negatieve gedachten. Vervolgens leer je de stap te zetten naar een positieve mindset en persoonlijke groei”.

“Via meynkracht heb ik de online training gevolgd. Ik wilde zelf graag een positieve verandering bij mijzelf zien. Daardoor heb ik in overleg met mijn werkgever deze stap gezet. De opdrachten zijn prima te doen en ik heb echt veel verandering gemerkt. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar wat heb ik een vooruitgang gemerkt. Echt heel bijzonder hoe jij en met jouw Community hieraan bijgedragen hebt! Daarvoor heel veel dank”.

“Ik maak me nu, na het volgen van deze training, minder druk om dingen, maar spreek ergernissen sneller uit. Daarnaast heb ik meer duidelijkheid gekregen over wat voor mij belangrijk is en hoe ik dit ga integreren in mijn leven”.

“Super fijne training, waarbij je elke dag een stukje “wijzer” wordt over je eigen gedachtengang en je handelen van jezelf èn een ander. Ik heb de training met veel energie gevolgd en vind het jammer dat het afgerond is. Aan te bevelen voor een ieder!”.

“Door deze training heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben wie ik ben! Ik kwam erachter dat ik probeerde een mix van mijn collega’s te worden en daar werd ik niet echt blij van. Nu lukt het me weer beter om bij mezelf te blijven en te geloven in mijn eigen kracht! De eye-opener voor mij was “Je hebt altijd een keuze”. Door dit gegeven voelde het alsof ik weer de regie overnam en me niet alles meer overkwam. Heel waardevol!”.

“Ik heb de training als waardevol ervaren, het is een mooi compleet geheel. Het is heel waardevol om je bewust te worden van de rol van je gedachten. En ik heb meer inzicht in mijn eigen kwaliteiten en waarden. De training heeft zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke effectiviteit”.

“De zesweekse online training Persoonlijke Effectiviteit is een gestructureerde, complete training die mij (nog meer) bewust heeft gemaakt dat het waardevol is om aan je eigen mindset te werken. Het geeft een positiever gevoel over mijn werk en als ik mij richt op leren en een groeimindset kom ik verder en blijf ik meer gemotiveerd in mijn werk ook als het even tegenzit of er iets niet lukt.

Ik vond het leuk en fijn om regelmatig een opdracht te doen op de website, zo bleef ik actief bezig met het thema en kon ik het in de praktijk oefenen. Ik vond het ook prettig dat de theorie onderbouwd was met wetenschappelijk onderzoek, daardoor was ik nog meer overtuigd geraakt dat het belangrijk is om aan mijn persoonlijke effectiviteit te werken. Ik ben mijn werkgever dankbaar dat ik deze training mocht volgen! Bedankt Ilse!”.

“Ik beveel dit programma graag aan. Het is een hele duidelijk en structureel programma. De opdrachten zijn heel leerzaam over jezelf om echt te groeien in je zelfontwikkeling, waar je heel je leven wat aan hebt. Je wordt je echt bewust van je eigen handelen, kenmerken en gedachten. En dat heeft weer invloed op jezelf en een positieve mindset met steviger in je schoenen staan, eigen keuzes en beslissingen maken die echt bij je passen en meer zelfvertrouwen om je droom achterna te gaan. Je komt even tot rust bij jezelf in deze drukke tijd van leven.”

“Door het online programma, kreeg ik weer grip op mijn denken en handelen en voelt het niet meer of alles me overkomt. Ik heb altijd een keuze! En deze gedachte geeft lucht. Heel waardevol.”

“Dit programma beveel ik aan voor de mensen die graag meer uit zichzelf willen halen, zichzelf willen ontdekken en met hun toekomst bezig willen. Het programma is enorm effectief. Het heeft mij inzichten gegeven, wie ik ben, wat ik doe, wat ik wil. Ook verklaart het een boel, waarom ik deed wat ik deed. Het is zijn geld en tijd echt waard”. 

“Dit online programma heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke effectiviteit door me te leren dat ik altijd zelf de keuze heb, hoe ik op situaties reageer. Ik kan er nu makkelijker zelf voor kiezen om ergens niet gestresst van te raken, maar even een stapje terug te doen en de situatie eerst bekijken en beoordelen wat ik ermee kan, of ik er iets mee moet en zo ja, wat dan en in welke mate. Het programma heeft mij geleerd om positiever naar mezelf te kijken”.

“Dit programma heeft mij in zes weken veel inzicht gegeven in mijn drijfveren. Dit inzicht helpt mij bij mijn verandering van mindset, waardoor ik groei als persoon.”

“De teksten die gelezen behoren te worden, zijn prettig leesbaar en duidelijk inhoudelijk geschreven. Er zit een mooie opbouw in. Het programma was erg prettig om te volgen. Je wordt gedwongen om bij jezelf na te gaan hoe je in de beschreven onderwerpen staat. Het positieve dagboek geeft een andere kijk op dingen en ervaar ik als heel prettig. Ik blijf met het dagboek doorgaan. Bepaalde onderwerpen hebben mij echt aan het denken gezet. De kernwaarden hebben voor mij veel geopend in mijn leven. Wat vind ik nu echt belangrijk. Door dit goed inzichtelijk te hebben gekregen, heb ik andere keuzes gemaakt waardoor ik dichter bij mijzelf bleef. In plaats van een keus te maken die voor de hand ligt, maar waar ik eigenlijk niet heel gelukkig van zou worden. Dit zou ik, als ik het programma niet gevolgd had, niet snel hebben gedaan. Het programma zou ik zeker aanbevelen. Het is een mooi hulpmiddel om je verder te ontwikkelen als mens, hierin de positiviteit te gebruiken in plaats van de negativiteit. Je wordt gedwongen om naar jezelf te kijken in de verschillende onderwerpen. Alle punten worden bekeken vanuit de positiviteit. Door het vanuit dit oogpunt te bekijken heb ik energie om hier nog meer stappen in te gaan zetten. Het is een andere kijk op de kwaliteiten en veranderingen in privé/werk. Je kunt dingen meteen toepassen in de praktijk. Waar word ik gelukkig van? Vroeger dacht ik langer na over het maken van keuzes, ik maak nu sneller keuzes. Het inzicht wat ik heb gekregen in de stof heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. Ik ga de inhoud gebruiken om nog een keer rustig door te nemen en hierdoor het te kunnen gebruiken als naslag werk. Doordat het niet mogelijk is om in de cursus vooruit te werken, wordt er van jezelf verwacht ook dieper na te denken over de leerstof. Onbewust ga je het meenemen in je leven, het doel is uiteindelijk dat dit onbewust toegepast wordt in je handelen. Ga de uitdaging met jezelf aan om positiever in het leven te komen staan, het is een verrijking voor jezelf!”  

“Ik heb het online programma, Mindset, de weg naar persoonlijke effectiviteit gevolgd bij Meynkracht. Het programma heb ik als positief ervaren. Wat zijn je denkpatronen, wat kun jij zelf beïnvloeden, hoe sta je in je werk, hoe sta je in je persoonlijke contacten. Het bijhouden van een positief dagboek geeft je het inzicht dat je toch vaak geneigd bent om negatief te denken, maar positiviteit zit in kleine dingen, een mooie zonsondergang, een leuke grap of genieten van muziek. Bij mij heeft het positieve dagboek echt gewerkt, je gaat positiever denken als je dit langere tijd opschrijft en weer terug leest. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik nu anders in mijn werk sta. Binnen de afdeling komt het regelmatig voor dat collega’s zich negatief uiten over de organisatie en het beleid. Ik ging hier dan vaak ook makkelijk in mee, maar het kostte alleen maar energie. Ik ga hier nu anders mee om, ik laat me niet meer zo meevoeren in het negatieve, maar ga het gesprek aan om te kijken naar mogelijkheden en om na te gaan waar we wel invloed op hebben. Dit geeft veel meer energie en is opbouwend, daar kan ik iets mee.

“Wat ik prettig vond is dat je echt met jezelf aan de slag gaat, je kijkt naar jezelf en wat kan ik zelf veranderen zodat ik meer invloed op een situatie heb en niet meer uit ga van anderen. Ik zou dit programma echt aanbevelen omdat je met je zelf bezig gaat, je gaat door dit programma anders naar situaties kijken en handelen. Ik ben al goed op weg om een betere versie van mezelf te worden”.

“Het programma is waardevol. Het sluit eigenlijk heel goed aan op een proces waarin ik me bevind en waarbij geld dat ik te maken heb gekregen met ongunstige omgevingsfactoren waardoor het niet gemakkelijk is om weer vanuit de eigen essentie te gaan leven. De informatie die je middels dit programma aanreikt laat me des te bewuster worden van de mens die ik eigenlijk ben en de kwaliteiten die ik heb. De hoofdstukken gedragsstijlen en levenswaarden vond ik heel inspirerend. Het maakt ook dat ik me ga beraden over nieuwe plannen voor mijn arbeidstoekomst. Ik wil me goed en gedegen afstemmen op mijzelf en vandaar uit de juiste keuzes maken. In feite loop ik al heel lang met het gevoel rond dat ik niet alles uit mijzelf heb gehaald, wat er wel in zit zonder afbreuk te willen doen aan datgene wat reeds gedaan is of nog altijd wordt neergezet. Jouw programma helpt me op een heel plezierige wijze weer een stuk verder”.

“Wat voor mij een waardevol inzicht was dat ik veelal bezig ben met wat een ander wil horen, het juiste antwoord zeg maar. Hier ben ik mij veel bewuster van geworden. Voor mijzelf heb ik besloten dat ik dit niet meer wil doen, ik wil mijn eigen antwoord kunnen geven. Ook het onderdeel belemmerende en helpende overtuigingen heeft mij hierin zeer geholpen. Ik realiseer mij dat de antwoorden van wat ik denk dat een ander wil horen aannames zijn en dat ik deze ook vaak belemmerend invul. Dit geeft veel spanning en negatieve energie. Onnodig ook want vaak blijkt dat deze aannames nog niet eens juist zijn en waarom zou mijn mening onbelangrijker zijn. Dit inzicht sterkt mij er in om belemmerende gedachten te blijven onderzoeken en om te buigen naar helpende gedachten. De overtuiging dat je niet altijd de omstandigheden kan veranderen maar wel de wijze waarop je hiermee om kan gaan is een soort mantra geworden. Het dagelijks benoemen van drie positieve dingen heeft ertoe geleid dat ik de kleine dingen weer meer ben gaan waarderen. Waar ik in de eerste weken nog zocht naar ‘grote’ en ‘belangrijke’ gebeurtenissen geniet ik nu veel meer van de ‘kleine’ dingen. Juist de kleine dingen ben ik meer gaan zien als groot!”

“Ik beveel dit programma aan andere mensen aan. Je leert veel over verschillende methoden en vooral de uitleg van die methoden. Deze blijven hangen in je onderbewustzijn en ik heb gemerkt dat ik er misschien niet altijd meteen een antwoord of situatie bij kon bedenken, maar in de loop der weken wel situaties tegenkomt, waarbij ik dacht: Wacht eens even. Ik heb hier in het programma iets over geleerd en weet nu hoe ik met de situatie op de meest positieve manier kan omgaan. Hartelijk dank hiervoor!!”.

“De keuze om het online programma “Mindset, de weg naar Persoonlijke Effectiviteit” te volgen is voor mij een zeer juiste geweest. Iedereen wil graag positief in het leven staan maar positief doen is wat anders dan positief zijn, het echt voelen.  

Ik heb door het programma handvaten gekregen om hier mee bezig te gaan. Daarnaast komen nog andere onderwerpen aan bod. Een daarvan is het bepalen van je kernwaarden. Wat vind ik nu echt belangrijk, waar word ik gelukkig van en waarom. 

Tevens heb ik ervaren dat ik zelf de regie in handen heb en bewuster om kan gaan met gedachtes. De theorie is prettig om te lezen en de opdrachten sluiten goed aan bij de praktijk. Je kan er gelijk mee an de slag.

Wat je aandacht geeft groeit en ik ben nu op de juiste weg!”.