Luister niet langer naar jouw innerlijke criticus, het stemmetje dat jou steeds weer naar beneden haalt! 

Dankzij het programma krijg jij inzicht in de mooie persoon die jij bent en ga jij jezelf veel meer waarderen. Je verhoogt jouw eigenwaarde en vergroot daarmee jouw zelfvertrouwen! 

Het Mini Coaching Programma is een laagdrempelig, veilig en besloten programma, waarbij je veel informatie ontvangt en begeleiding krijgt

“Jij gaat jouw mooie eigenschappen (weer) zien en jouw kracht en kwaliteiten ervaren”

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Ben jij:

  Betrokken, zorgzaam en heb je oog voor de ander.

  Een gevoelsmens.

  Bescheiden en ook een doener, aanpakker.

  En:

  Voel jij je regelmatig onzeker?

  Zet jij jezelf niet op de voorgrond?

  Cijfer jij jezelf weg en ben je zelfkritisch?

  Vind jij het lastig om grenzen te stellen?

  Geef jij de ander alle ruimte, maar jezelf niet?

  Ervaar jij beren op de weg?

  En baal jij daarvan? Wil je daarin nu (eindelijk eens) een stap zetten?

  Wil jij graag jouw eigenwaarde verhogen en jouw zelfvertrouwen vergroten?

  Meld je dan nu aan voor het Mini Coaching Programma, Vergroot jouw Zelfvertrouwen en Kom in je Kracht!

  Inhoud mini coaching programma

  Het is een laagdrempelig programma van vier weken waarbij we inzoomen op:

  • Jouw mooie eigenschappen en talenten. Wat maakt jou tot wie je bent? Ik laat jou jouw kracht (weer) zien en ervaren. Je krijgt ook achtergrond informatie over invloeden die een rol gespeeld hebben of kunnen spelen, waardoor je gevormd bent.
  • Jouw kernkwaliteiten en ook jouw valkuilen, uitdagingen en allergieën. Je krijgt informatie over kernkwadranten en wat jij daar voor jezelf uit kunt halen.
  • Belemmerende overtuigingen (beren op de weg) en ik leg de methode uit om deze belemmeringen om te zetten naar helpende overtuigingen.
  • Informatie over vaardigheid en waardigheid, wat jou veel inzichten gaat geven.
  • Diverse achtergrond informatie over mindset (jouw gedachten), positief denken en het stellen van grenzen.

  Praktische informatie

  Je ontvangt een werkboek met een aantal mooie opdrachten, waardoor het programma maatwerk is en bij jou persoonlijk aansluit. Je kunt de opdrachten in jouw eigen tijd en tempo doorlopen, het is geen programma waarbij je elke dag opdrachten moet doen en waarbij je veel tijd moet investeren.

  • Je komt in een besloten Facebook community. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en blijft in de groep. Elke deelnemer wil graag zijn of haar zelfvertrouwen vergroten, dit maakt dat de herkenning in de groep juist heel prettig is. We gaan samen met de thema’s aan de slag.
  • Elke dag staat er informatie in de vorm van een bericht of video in de community. Je kunt deze info in jouw eigen tijd en tempo doornemen.
  • Elke week ga ik live via zoom en diep ik een onderwerp uit en ik geef achtergrond informatie. Je kunt hieraan deelnemen en je vragen stellen en ik kan jou coachen. Eerdere deelnemers aan het programma geven juist aan dat de lives heel waardevol zijn om aan deel te nemen. In totaal ga ik 4x live.
  • Na de vier weken wordt het programma met elke deelnemer individueel afgesloten met een één op één gesprek via zoom, waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen.

  Startdata

  In september starten drie groepen voor medewerkers van Travers en elke groep betreft maximaal 8 deelnemers. De dag en tijd sluiten aan bij de lives die tijdens het programma gegeven worden. De lives van de eerste groep zijn op vier opeenvolgende maandagen van 19:30 tot 20:30 uur. De lives van de tweede groep zijn op vier opeenvolgende woensdagen van 10:00 tot 11:00 uur. De lives van de derde groep zijn op vier opeenvolgende vrijdagen van 13:00 tot 14:00 uur.

  De startdata van de groepen betreft:

  • Maandag 18 september 2023 van 19:30 tot 20:30 uur.
  • Woensdag 20 september 2023 van 10:00 tot 11:00 uur.
  • Vrijdag 22 september 2023 van 13:00 tot 14:00 uur.

  Na jouw aanmelding ontvang je van Ilse een mail waarna jij jouw voorkeurgroep kunt aangeven.

  Er is plek voor maximaal 8 deelnemers per groep, meld je dus snel aan, want vol = vol!

  Jij gaat het verschil ervaren, doordat je anders naar jezelf gaat kijken. Je gaat ervaren dat jouw blik verbreed wordt. En dat is nog maar het begin….

  Als jij jouw zelfvertrouwen vergroot, dan werkt dat in alles door in jouw leven, zowel in je werk als in jouw privéleven. Dankzij een gezond zelfvertrouwen:

  • Onderneem je, ondanks angst of spanning, toch actie.
  • Word je gezien en gehoord en houden mensen rekening met jou.
  • Stel jij grenzen en maak jij jouw eigen keuzes.
  • Geloof je in jezelf en waardeer je jezelf.
  • Ben jij je bewust van jouw mooie eigenschappen en kwaliteiten.
  • Kun jij tegen jezelf zeggen dat je ertoe doet!

  Wil jij graag meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en zelfwaardering ervaren?

  Meld je dan nu aan voor het Mini Coaching Programma, Vergroot jouw Zelfvertrouwen en Kom in je Kracht!

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mailadres*

   Verschillende mensen zijn jou al voor gegaan en het heeft hun mooie inzichten opgeleverd waar zij goed mee verder kunnen.

   Wie is Ilse Kodden?

   Ik ben een erkende Coach en Loopbaancoach en mijn onderneming heet Meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan) Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling én loopbaanvragen.

   Ik begeleid jou graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ik laat jou jouw kracht (weer) ervaren. Elk mens bezit een natuurlijke kracht en iedereen bezit de mogelijkheid om keuzes te maken in zijn of haar leven. Je hebt ALTIJD een keuze. Ik heb zelf in mijn leven ook meerdere malen keuzes gemaakt. Mijn keuze om met Meynkracht te starten, nu meerdere jaren geleden, is een persoonlijke en krachtige keuze geweest en heeft mijn zelfvertrouwen enorm vergroot. Elke dag ervaar ik daar de positieve effecten van. Ik heb inmiddels al erg veel mensen begeleid om (weer) in hun kracht te komen.

   Wil jij voor jezelf nu eindelijk eens stappen zetten en jouw zelfvertrouwen vergroten?

   Meld je dan nú aan voor het Mini Coaching Programma, Vergroot jouw Zelfvertrouwen en Kom in je Kracht!

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mailadres*